SiolNET. Posel danes Novice
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Garsonjera v Ljubljani, ki jo prodajajo za 250 tisočakov

10

termometer

Garsonjera v Stari Ljubljani
Foto: Nepremicnine.net

Cene stanovanj v prestolnici letijo v nebo. Na Starem trgu v središču Ljubljane je na prodaj urejena in sodobno opremljena garsonjera v skupni izmeri 27 kvadratnih metrov. Skupaj z utečenim poslom na Airbnb jo prodajajo za 250 tisoč evrov.

Funkcionalni in svetli garsonjeri v staromeščanski hiši z visokimi in obokanimi stropi pripadata še balkon s pogledom na Ljubljanski grad in kletna shramba. Namensko je urejena za kratkoročno oddajanje prek spletne platforme Airbnb, piše v oglasu.

Garsonjera v Stari Ljubljani Foto: Nepremicnine.net Lastnik želi zanjo iztržiti 250 tisoč evrov, kar pomeni, da kvadratni meter stanovanjske površine ceni na okoli devet tisoč evrov.

najemniško stanovanje v Mostah v Ljubljani Posel danes Razsuto stanovanje v Ljubljani bi oddajali za 350 evrov #foto

Toliko po podatkih spletnega medija Checkinprice.com znaša povprečna cena kvadratnega metra stanovanja v Parizu, od evropskih mest je dražji le še London.

Prodaja skupaj z utečenim poslom

Prodajalec nakup nepremičnine v oglasu predstavlja kot odlično priložnost za naložbo. To podkrepi z letnimi prihodki od oddajanja turistom, ki znašajo od 15 tisoč do 18 tisoč evrov.

Garsonjera v Stari Ljubljani Foto: Nepremicnine.net "Stanovanje se prodaja kot utečen posel na Airbnb vključno z vso opremo, stroji, gospodinjskimi pripomočki, posodo, kolesi in spletno stranjo na portalu Airbnb z vsemi pozitivnimi komentarji strank (več kot 200 ocen)," je še zapisal prodajalec. Mesečni stroški znašajo manj kot 100 evrov.

Trenutna cena najema garsonjere znaša 60 evrov na noč.

stanovanje Posel danes Slovenija z najvišjo rastjo cen stanovanj v Evropski uniji

V drugem četrtletju letošnjega leta so se cene stanovanjskih nepremičnin na letni ravni najbolj zvišale v Sloveniji (+13,4 odstotka), sledile so Irska (+12,6 odstotka), Portugalska (+11,2 odstotka) in Madžarska (+10,4 odstotka). Cene so se znižale le na Švedskem (-1,7 odstotka) in v Italiji (-0,2 odstotka), je v začetku meseca objavil evropski statistični urad Eurostat.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 120
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin