Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 6. 2018,
7.28

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek DUTB nepremičnine

Ponedeljek, 18. 6. 2018, 7.28

5 let, 10 mesecev

Bi imeli družinsko počitniško hišico na čudoviti lokaciji, le dobrih sto metrov od morske obale?

Oglasno sporočilo
Basanija DUTB

Veliko nas sanjari o lastni počitniški hišici blizu morja, o hišici, v kateri bi lahko preživljali tudi zimske večere ali čas, ko bomo upokojeni. To željo si zdaj lahko uresničite! Na čudoviti lokaciji, le dobrih sto metrov od morja v Savudriji, je namreč naselje Bašanija - 12 družinskih vil, ki so na prodaj.

Sanjska lokacija

Le 15 kilometrov od Slovenije je naselje Bašanija, ki je dobrih sto metrov oddaljeno od obale ob starem kamnitem svetilniku v Savudriji. Naselje je mirno in ima urejeno komunalno infrastrukturo. Naselje dvanajstih vil je zaprtega tipa - okoli celotnega naselja je ograja z dvema vhodoma, ob vstopu v naselje pa so nameščena dvokrilna dvoriščna vrata, ki se odpirajo z daljinskim upravljalnikom, ob vratih pa je osebni prehod za pešce, za katerega morajo imeti ključ. Dovoz in cestišče v naselju sta asfaltirana, nameščena je tudi ulična razsvetljava.

Basanija DUTB | Foto: Basanija DUTB | Foto: Basanija DUTB | Foto:

Udobno bivanje za vse generacije

Vile so bile zgrajene leta 2005 in še niso bile vseljene. Vse vile so izdelane kot dvostanovanjske enote z zasebnimi vhodi. Posamezne vile med seboj ločuje nižji kamniti zid ali naravna meja (lovorikovci, sivka, palma, sredozemsko grmičevje). Vile so priključene na električno in vodovodno omrežje.

Klasična istrska gradnja

Vile so zgrajene iz naravnih materialov, ki smo jih navajeni v istrskem okolju. Tlaki v dnevnih in spalnih prostorih so parket, v preostalih prostorih je po tleh položena keramika, podesti ter stopnišča so obloženi z naravnim kamnom. Okna so zastekljena s termoizolacijskim steklom. Vsaka vila ima domofon.

Basanija DUTB | Foto: Basanija DUTB | Foto:

Dovolj prostora v vili, zunaj čudovit vrt

V kletnih prostorih vil so prostori za bar, vinoteko, fitnes, savno, shrambo, kopalnico ter jacuzzi. Kletni prostori ter instalacije v njih omogočajo izvedbo povsem ločenega stanovanja, saj je v kleti prijetno hladno, ima urejeno kopalnico, na razpolago pa je tudi dimnik za ureditev ogrevanja.

V pritličju so kuhinja, jedilnica, spalni prostor, dve kopalnici in dnevna soba z večjo pokrito teraso, pred katero se razprostira zelenica. V nadstropju sta dve spalnici s pokritima balkonoma in dve kopalnici.

Vile imajo svoj vrt s trato in raznolikim grmičastim ali drevesnim sredozemskim rastjem, ki ustvarja senco in zasebnost, pred vsako vilo je tudi urejeno parkirišče za dve vozili.

Ugodne cene

Vile imajo neto tlorisne površine od 215,38 m² do 217,42 m², površine zemljišč pa se gibljejo od 275,028 m² do 414,798 m². Cene vil na tej elitni morski lokaciji so od 325.000,00 EUR naprej (z vključenim davkom).

Naročnik oglasnega sporočila je DUTB.

Ne spreglejte