Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Torek,
11. 10. 2016,
15.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

1

Natisni članek

podjetništvo bonitetna ocena Bizi.si poslovno kosilo poslovni bonton NetPRO konferenca mreženje networking

Torek, 11. 10. 2016, 15.00

6 let, 6 mesecev

Konferenca NetPRO, 20. oktobra 2016

Kljub vsej napredni tehnologiji je v poslovnem svetu osebni stik še vedno nenadomestljiv!

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

1

NetPRO 2015 | Foto Klemen Korenjak

Foto: Klemen Korenjak

Tudi letošnja konferenca NetPRO bo, obljubljata organizatorja, izjemna priložnost poslovnega mreženja, izmenjave poslovnih izkušenj in znanj voditeljev, podjetnikov in poslovnežev.

Po lanskem premiernem uspehu želita organizatorja Business Intelligence Center in poslovni asistent bizi.si tudi na letošnji poslovni in mreženjski (networking) konferenci NetPRO povezati poslovneže, podjetnike in menedžerje iz različnih sfer gospodarstva. Njun namen je ustvarjati nove poslovne sinergije tako v Sloveniji kot mednarodno.

Konferenca NetPRO je, pojasnjujeta organizatorja, edinstveni dogodek za iskanje novih in relevantnih poslovnih stikov, namenjena pa je podjetniškim skupinam vseh velikosti, od malih do srednjih in velikih podjetij. Letos bo na sporedu v četrtek, 20. oktobra, v središču Ljubljane.

Vsebinski del ter podjetniško in mreženjsko vozlišče

Na konferenci NetPRO bodo udeleženci lahko prisluhnili najmanj 12 uglednim in strokovnim domačim in tujim predavateljem iz menedžerskih in podjetniških vrst. Poleg vsebinskega sklopa sta pomembna tudi mreženjsko in podjetniško vozlišče, kjer bodo udeleženci imeli priložnost spoznavanja, povezovanja in iskanja relevantnih novih stikov.

Med ugodnostmi za sodelujoče je tudi znaten, 30-odstotni popust za dostop do poslovnega asistenta bizi.si, kjer so zbrani vsi finančni in drugi poslovno pomembni podatki slovenskih pravnih oseb. V primerjavi z javno dostopnimi bazami, kot je Ajpes, ima bizi.si zbranih še veliko več podatkov, ki so preglednejši in podjetnikom dostopnejši, zatrjujejo skrbniki bizi.si.

Na konferenci NetPRO bodo udeleženci lahko prisluhnili najmanj 12 uglednim in strokovnim domačim in tujim predavateljem iz menedžerskih in podjetniških vrst. Poleg vsebinskega sklopa sta pomembna tudi mreženjsko in podjetniško vozlišče, kjer bodo udeleženci imeli priložnost spoznavanja, povezovanja in iskanja relevantnih novih stikov. | Foto: Klemen Korenjak Na konferenci NetPRO bodo udeleženci lahko prisluhnili najmanj 12 uglednim in strokovnim domačim in tujim predavateljem iz menedžerskih in podjetniških vrst. Poleg vsebinskega sklopa sta pomembna tudi mreženjsko in podjetniško vozlišče, kjer bodo udeleženci imeli priložnost spoznavanja, povezovanja in iskanja relevantnih novih stikov. Foto: Klemen Korenjak

Preveriti poslovnega partnerja pomeni izogniti se težavam

Uporabniki poslovnega asistenta bizi.si potrjujejo, da je ta izjemno pomembno poslovno orodje predvsem pri sodelovanju z novimi poslovnimi partnerji, ki jih tako spoznajo hitreje in bolje. Glede na pridobljene informacije se tudi pravilneje odločajo o obsegu in načinu prihodnjega sodelovanja.

"S preverjanjem morebitnih poslovnih partnerjev se lahko izognemo težavam v likvidnosti svojega poslovanja, nezadovoljstvu svojih kupcev, slabemu imenu na trgu ali v najslabšem scenariju celo stečaju," je na lanski konferenci NetPRO povedal Jure Filip iz računovodskega podjetja Data. "Za prodajalce je pomembno, da poznajo svojo stranko, odlična prodaja pa izvira iz zaupanja," je na istem dogodku izpostavil direktor podjetja Linea Directa Lovro Peterlin.

Udeleženci konference bodo prejeli tudi bon za brezplačno pravno svetovanje ter možnost srečanja ena na ena z odvetniki v okviru omenjenih mreženjskih vozlišč.

Ne spreglejte