Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 3. 2021,
18.26

Osveženo pred

3 leta, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

novosti PR članek podjetje Poslovni asistent Bizi Bizi.si

Petek, 19. 3. 2021, 18.26

3 leta, 1 mesec

Poslovni asistent Bizi je prenovljen

Veste, koliko zaslužijo vaši partnerji in konkurenti?

Oglasno sporočilo
Preverite nov Bizi

Veste, kako poslujejo vaši poslovni partnerji in konkurenčna podjetja? Ima kdo od njih blokirane račune, naroke na sodiščih, je v stečaju? Preverite vse podatke na www.bizi.si.

Poslovni asistent Bizi se vam predstavlja v novi preobleki. Dobil je novo vizualno podobo, dostop do podatkov o podjetjih pa je odslej hitrejši, bolj preprost in prijazen. Prav vse, kar vas zanima o podjetjih (ne le finančni podatki, kontaktni, davčna številka, ampak tudi naroki, zaposlitveni oglasi, objave sodišč, borzne objave) lahko zdaj najdete na Biziju. 

Preverite nov Bizi | Foto:

 

Kaj je novega na Biziju?

  • Ključne informacije o podjetjih so zgoščene, navigacija je preprosta, dostop do informacij je hiter, vedno veste, kje ste in kaj še lahko vidite.
  • Izboljšali smo iskanje, uporabniki lahko zdaj ustvarjajo še bolj segmentirane baze, s katerimi želijo nagovoriti prave stranke.
  • Še lažje lahko preverite, ali imajo podjetja težave s plačevanjem računov, pregledujete lahko tudi časovnice blokad.
  • Moje zabeležke so priročen mini CRM za male podjetnike, v katerega lahko uporabniki zapisujejo komentarje, opombe, dogovore sestankov.
  • Finančni podatki so za podjetja zdaj na voljo za kar 5 let, v bazo smo dodali tudi neplačnike REK.
  • Po novem Bizi ponuja še več zaposlitvenih oglasov, razširjene borzne objave, poskrbeli smo tudi za nove možnosti za oglaševalce.

Katera so tista ključna orodja, zaradi katerih je poslovni asistent Bizi idealna izbira pri sprejemanju pravih poslovnih odločitev? Odgovore najdete v priročniku Bizi TOP 5, ki si ga lahko brezplačno prenesete TUKAJ.

Vaših TOP 5 orodij na Biziju | Foto:

Ne spreglejte