SiolNET. Planet TV Znani prvič za volanom
0,09

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Znani prvič za volanom

Tako si je komik privoščil svoje dekle #video

0,09

termometer

Planet TV

V oddaji Znani prvič za volanom smo na izpitno vožnjo tokrat pospremili še zadnja dva kandidata. Komik Dino Kapetanovič je imel ob koncu razlog za smeh in bil celo tako razigran, da je za nos potegnil tudi svoje dekle. Pevka Maša je svojo izpitno vožnjo končala že po nekaj minutah.

Dino se je na izpitno vožnjo odpravil prvi in suvereno prišel do vozniškega izpita, čeprav je priznal, da ga je na začetku mučila trema. Veselja ob tem ni manjkalo, je pa komik poskrbel še za nekaj smeha s potegavščino za svoje dekle. Poslal ji je namreč video, v katerem ji je sporočil, da ni opravil vozniškega izpita. Več v videu.

Manj razlogov za dobro voljo je imela Maša, ki je že pri prvem zavijanju na glavno cesto spregledala avtomobil in s tem naredila napako, zaradi katere se je ocenjevalec že po petih minutah odločil izpitno vožnjo prekiniti. Njeno razpoloženje sta nato poskusila izboljšati Aleksander Mežek in učitelj vožnje Jure, ki sta poprijela za kitari in ji zapela. Maša je povedala, da si zaradi neuspeha ne bo razbijala glave, ampak bo to uvrstila v še eno izmed svojih posebnih izkušenj. Več v videu.

Ponovitev oddaje Znani prvič za volanom lahko ujamete v petek ob 22.45.
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Planet TV Planet TV Tako je videti nič kaj nedolžen trk pri samo 10 km/h #video Planet TV Planet TV Pevko za volanom oblile solze #video Planet TV Planet TV Glasbenik o prometni nezgodi: Kar naenkrat sta otroka skočila pred avtomobil

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin