SiolNET. Planet TV Znani prvič za volanom
0,37

termometer

 • Messenger
 • Messenger

"Najbolj me je presenetilo, da je na cesti toliko norcev!"

0,37

termometer

Planet TV

Že v sredo ob 21.30 bo na sporedu prva epizoda oddaje Znani prvič za volanom, v kateri bomo znane Slovence spremljali pri včasih zabavnem, včasih pa težavnem podvigu opravljanja vozniškega izpita. Ko prvič sedeš za volan, te utegne marsikaj presenetiti, izjema niso niti tokratni trije kandidati v oddaji. Preverite, kaj so povedali.

Planet TV Planet TV To je razlog, da Oto Pestner že 25 let ni sedel za volan #foto

V prvi oddaji bodo svoje veščine za volanom predstavili pevec Oto Pestner, ki vozniški izpit sicer ima, a za volan ni sedel že debelih 25 let, pevka in radijska voditeljica Tamara Goričanec in vsestranski umetnik Anže Gallus Petelin. Tamara in Anže izpita še nista opravljala. In kaj je kandidatom na prvi uri vožnje povzročalo največ težav?

Učiteljica vožnje Julija in Oto Pestner Učiteljica vožnje Julija in Oto Pestner

Oto je priznal, da je po tako dolgem obdobju za volanom kar malce "zarjavel": "Manjše težave mi za zdaj povzroča predvsem ritem nog. Delam na tem, da bo vse skupaj delovalo malo bolj usklajeno in mehko. Želim si, da bi bila moja vožnja enakomerna in da avto ne bi neprestano poskakoval."

Učitelj vožnje Jure in Tamara Goričanec Učitelj vožnje Jure in Tamara Goričanec

Tamara je v šali dejala, da jo je pravzaprav presenetilo vse. "Od pedalov, gumbkov, ogledal … Bilo je zelo naporno misliti na vsako stvar," je razložila pevka skupine Leni Kravac in dodala: "Presenetilo pa me je tudi, da so ljudje na cesti zelo nestrpni, čeprav vidijo, da gre za avtomobil šole vožnje. Jezijo se, trobijo in izsiljujejo, kot da sami nikoli niso opravljali izpita za avto. Ker se še ne počutim dovolj suverena za volanom, mi je tudi zaradi tega na cesti včasih zelo neprijetno."

Učitelj vožnje Zoran in Anže Gallus Petelin Učitelj vožnje Zoran in Anže Gallus Petelin

Anže se popolnoma strinja s Tamaro: "Najbolj me je presenetilo, da je po tem, ko se usedeš za volan, okoli tebe toliko "norcev". Glede na to, da se mi trije zdaj trudimo voziti po pravilih, me je kar malce osupnilo, kako nekateri udeleženci v prometu teh pravil preprosto ne upoštevajo."

Prva epizoda oddaje Znani prvič za volanom bo na sporedu v sredo ob 21. 30 na Planetu.

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Planet TV Planet TV Tokrat bo Katarina Čas pokazala svojo navihano stran #foto Planet TV Planet TV Mario Ćulibrk: Že med snemanjem oddaje smo pokali od smeha #intervju Planet TV Planet TV Slavko Bobovnik: Pogumni so vsi, ki upajo priti v oddajo #foto

Komentarji

2

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • kebbab / 09.09.2019. ob 02:40 0 0

  Avto šole bi morale uporabljat 20 let stare avtomobile (Peugeot,Clio,Citroen...). Ker te avte je treba znat vozit ne pa nove Audije, Golfe... ki se vozijo mnogo lažje.

  0 0
 • slomevzha1 / 03.09.2019. ob 18:01 0 0

  Na cestah ni toliko norcev, ampak dobesedno vse sami norci. Samo naši kandidati vozijo po enosmernih ulicah v prepovedani smeri.

  0 0
delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin