SiolNET. Planet TV Znajdi se!
0,69

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Znajdi se!

Z neprimernim vedenjem zaslužila 500 evrov #video

0,69

termometer

Planet TV

V oddaji Znajdi se!, v kateri sta tokrat gostovala Ula Furlan in Tomaž Mihelič, smeha spet ni manjkalo. Ena od tekmovalk je prijateljico, ki ni vedela za skrito kamero, s svojim vedenjem povsem šokirala. Ko je izvedela, da gre le za skrito kamero, se ji je od srca odvalil kamen.

Tekmovalka Teja se je morala po navodilih pevca in modnega agenta Tomaža Miheliča cel večer nenavadno vesti, zaradi česar je njena prijateljica večkrat debelo pogledala, saj tega ni pričakovala od človeka, ki ga pozna vse svoje življenje. Pri zadnji nalogi za 500 evrov je bila kar malce v šoku, saj je tekmovalka Teja v natakarja najprej vrgla čevelj, nato pa še z vodo oblila obiskovalca v lokalu.

Planet TV Planet TV Skrita kamera: ko spremljevalko na zmenku napenja #video

Ni čudno, da si je prijateljica oddahnila, ko so ji povedali, da gre samo za skrito kamero in da sta zaslužili 500 evrov. Več videoposnetku.

Planet TV

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Planet TV Planet TV Ula Furlan: Gospa je skoraj v solzah zapustila prizorišče Planet TV Planet TV Skrita kamera: šok ob pogledu na erotični pripomoček #video Zapleši v ljubezen Planet TV Plesalca o nenavadni plesni izkušnji: Na tekmi sva se na smrt sprla #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin