Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
12. 11. 2019,
15.55

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,73

1

Natisni članek

Mario Ćulibrk Ula Furlan Znajdi se! Planet TV

Torek, 12. 11. 2019, 15.55

4 leta, 5 mesecev

Znajdi se!

Ula Furlan: Gospa je skoraj v solzah zapustila prizorišče

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,73

1

Planet TV | Foto Instagram

Foto: Instagram

V oddaji s skrito kamero Znajdi se!, ki jo lahko spremljate vsako sredo ob 21. uri, bo tokrat gostja Ula Furlan, igralka, voditeljica, novinarka, model in še bi lahko naštevali. Tokrat bo prvič sodelovala v skriti kameri in z njo smo govorili o tem, kako je bilo na snemanju in kaj jo je najbolj presenetilo.

Voditelj oddaje Mario Ćulibrk je v svojo družbo povabil vsestransko Ulo Furlan, ki je trenutno zaposlena na več področjih, vsak dan pa se trudi nadgrajevati svoja znanja in svoje talente.

"Po času, ko sem bila polno zaposlena s televizijo, imam zdaj spet čas za negovanje svojih znanj, talentov in strasti, širše od enega, omejenega področja. Predvsem pa raznovrstno izzivam svoje telo in možgane ter vsak dan znova prekinjam rutino. Noben dan ni več enak drugemu, kar me veseli," nam je zaupala.

Gostja voditelja Maria Ćulibrka v oddaji Znajdi se! bo tokrat Ula Furlan | Foto: Gostja voditelja Maria Ćulibrka v oddaji Znajdi se! bo tokrat Ula Furlan

Tudi v oddaji Znajdi se! se Ula je hitro vživela v vlogo tistega, ki prek skrite slušalke tekmovalcem daje naloge. "V družbi Maria sem preživela prijetno in navihano popoldne. Imela sem srečo, da so bili vsi izzivi simpatični in nič kaj hudobni. Sem pa vseeno malo zadrževala sapo," je povedala v smehu.

Presenetil jo je le odziv ene od spremljevalk, ki ni vedela za skrito kamero. "Gospa je skorajda v solzah zapustila prizorišče, ker ni mogla verjeti, kaj se dogaja z njeno kolegico. Tudi tako lahko spoznaš, da smo ljudje, ne glede na to, da gre za igro in šalo, v prvi vrsti empatična in emocionalna bitja, ki si želimo predvsem iskrenih odnosov, čvrstih prijateljstev in zaupanja, ne laži. Prav to pa oddaja Znajdi se! na neki način postavlja pred izziv."

Planet TV | Foto:

In kako bi se sama znašla v vlogi tekmovalke? "Verjetno bi šlo. V glavi bi se pripravila, da gre za igro, ter poskušala svojo vlogo najboljše odigrati in izpeljati izziv. To bi bila dobra vaja v improvizaciji," je navihano odgovorila Ula, ki se je ne nazadnje že večkrat preizkusila tudi kot igralka pred filmskimi kamerami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

Zase sicer pravi, da ni ena od tistih, ki svojim prijateljem radi pripravijo kakšno potegavščino, je bila pa že sama žrtev nečesa podobnega. 

"Predrag Rajčič Perica, režiser, s katerim zdaj končujemo film, mi je kar nekaj let govoril, da bo vsak čas na vrsti zadnji snemalni dan: 'Še tole in imamo posneto čisto zares vse!' Njegove besede so se potrdile in uresničile šele letos. Je pa film zdaj res končan, tako da smo srečni in ponosni," je pojasnila simpatična Ula.

Ulo Furlan lahko v oddaji Znajdi se! ujamete v sredo 21. uri na Planetu.

Planet TV | Foto:

Planet TV
Planet TV Skrita kamera: šok ob pogledu na erotični pripomoček #video
Planet TV
Planet TV Klemen Klemen tokrat v novi vlogi #foto
Znani prvič za volanom
Planet TV Pred kamero se bo vožnje učil tudi Aleksander Mežek
Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte