SiolNET. Planet TV Znajdi se!
0,77

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Priljubljena komika tokrat v malce drugačnih vlogah #video

0,77

termometer

Planet TV |  | Foto:

Tokratna oddaja s skrito kamero Znajdi se! bo malce posebna. V goste k voditelju Mariu Ćulibrku namreč prihaja njegov dober prijatelj Goran Hrvaćanin, znan tudi kot Gojko Ajkula. Takšna zasedba je že sama po sebi zagotovilo za veliko smeha.

Dvojec je zaslovel s kultnimi komičnimi skeči, ki jih je snemal s prijatelji in objavljal na portalu Youtube. Med najbolj nepozabne lahko štejemo Carice, Car za volanom in Car na glavni vožnji. Dokončni preboj pa jima je uspel s filmsko uspešnico Pr' Hostar, ki velja za najbolj gledan slovenski film do zdaj.

Dobra prijatelja bosta moči tokrat ponovno združila v oddaji Znajdi se!, ki si jo boste na Planetu lahko ogledali v sredo ob 21. uri. Mario v vlogi voditelja, Goran pa kot gost, ki tekmovalcem narekuje navodila za odbite izzive. "Malce sva morala paziti, saj sva, ko sva skupaj, na svoji valovni dolžini, tako da sva morala šale in temo pogovora prilagoditi širšemu krogu," je v smehu povedal Goran.

Goran Hrvaćanin in Mario Čulibrk v oddaji Znajdi se! | Foto: Goran Hrvaćanin in Mario Čulibrk v oddaji Znajdi se!

Priljubljeni komik, znan tudi kot Gojko Ajkula, ki trenutno sodeluje pri pripravi slovenske verzije predstave Avdicija, ki jo bo režiral Jurij Zrnec, nam je priznal še, da je bila njegova tokratna vloga vse prej kot lahka. 

"Težko je biti šaljiv in zraven še "tenstati" sodelujoče. Mogoče ker nisem ravno učinkovit "multitasker". Na začetku mi je bilo tudi malce nerodno, ker tega še nisem počel, pa tudi nelagodnost tekmovalcev sem podoživljal. Mislim pa, da sem se kasneje kar vnesel." 

V četrti oddaji bo gost Maria Ćulibrka še Tomaž Mihelič znan tudi kot Marlena iz pevske zasedbe Sestre.

Oddaja Znajdi se! je na sporedu vsako sredo ob 21. uri na Planetu.

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 
Planet TV Planet TV Skrita kamera: gospa se je skoraj vdrla v zemljo od sramu #video Planet TV Planet TV Osupli sestri razkrila, da se ukvarja s tantričnimi masažami #video Planet TV Planet TV Vid Valič: Zdaj ženske razumem še manj kot prej

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin