SiolNET. Planet TV Znajdi se!
1,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Hudomušni Ranko Babič: Če bi vprašali mene, bi jih še bolj namočil

1,30

termometer

Planet TV

V oddaji Znajdi se!, ki bo na sporedu v sredo ob 21. uri, bo tokratni gost voditelja Maria Ćulibrka igralec in stand-up komik Ranko Babič, ki je priznal, da je med snemanjem skrite kamere nadvse užival.

Ranko Babič tokrat ni prvič sodeloval pri snemanju skrite kamere, je pa šlo za njegovo prvo sodelovanje z voditeljem Mariem Ćulibrkom, čeprav se igralca poznata že dalj časa. Povedal nam je, da je v tokratni izkušnji nadvse užival. Tudi tekmovalci, ki so pripravljeni sprejeti izziv in se boriti za 500 evrov, se mu niso preveč smilili. "Škoda je bilo le, da je tako hitro minilo. Če bi mene vprašali, bi tekmovalce še bolj namočil," je še dodal v smehu. 

Voditelj oddaje Znajdi se! Mario Ćulibrk in Ranko Babić Voditelj oddaje Znajdi se! Mario Ćulibrk in Ranko Babić

Ranko Babić Trendi "Živimo v časih, ko se ljudje le hvalijo, o težavah pa molčijo" #intervju #video

Sicer pa je bil Ranko, ki ga trenutno na Planetu lahko spremljate tudi v oddaji Pri Črnem Petru v vlogi taksista Ibra, presenečen nad odzivi spremljevalcev tekmovalcev. Torej tistih, ki niso vedeli za skrito kamero. "Imeli so neverjetno mirne živce. Pričakoval sem, da bo kdo odkorakal od mize. Zase vem, da bi," je razložil. 

Planet TV

Planet TV Planet TV Tako je slišati, ko Jasna Kuljaj zapoje zares iz srca #video

Je pa snemanje skrite kamere vedno svojevrstno doživetje, saj se le redko vse odvija tako, kot so ustvarjalci načrtovali. To je na lastni koži tokrat občutil tudi Ranko. "Na neki točki nas je na cedilu pustila tehnika in zato ni bilo druge, kot da smo začeli malce improvizirati. Ampak brez skrbi, vse se je dobro izteklo," nam je zaupal stand-up komik, ki trenutno navdušuje tudi s svojo novo predstavo Kriza srednjih let, ki je nekakšno nadaljevanje njegove prejšnje uspešnice Moška copata.

Oddajo Znajdi se!, v kateri bo sodeloval tudi Ranko Babič, si na Planetu lahko ogledate v sredo ob 21. uri.

Planet TV

Znajdi se Planet TV Gorazd Žilavec: Tudi mene so že vrgli na 'finto'! #intervju Planet TV Planet TV To se zgodi, če v lokalu piješ svoje pivo #video Planet TV Planet TV Matjaž Javšnik: Med skrito kamero je začela razlagati preveč osebne stvari Planet TV Planet TV Ko skrita kamera ne gre po načrtu: spremljevalki prekipelo #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 12
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin