SiolNET. Planet TV Zapleši v ljubezen
1,95

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tokrat vročih povabil ni bilo #video

1,95

termometer

Planet TV

V drugi oddaji Zapleši v ljubezen, kjer kandidati iščejo sorodno dušo prek prvega skupnega plesa, smo spet spremljali dva para. V primerjavi s prvo oddajo tokrat neposrednih vročih vabil na naslednji zmenek ni bilo.

V prvi oddaji Zapleši v ljubezen je ena od kandidatk že na prvem zmenku svojega soplesalca povabila na golo kopanje, ki ga je ta z veseljem sprejel.

Zapleši v ljubezen Planet TV Že na prvem zmenku ga je povabila na golo kopanje #video

Čeprav sta oba para svoj ples tudi tokrat dobro odplesala in je bilo videti, da so se plesalci med plesnimi koraki dobro ujeli, pa na poznejšem zmenku obojestranskega preskakovanja iskric ni bilo toliko kot pri prvih dveh parih.

Zapleši v ljubezen Planet TV Prvič na zmenek na slepo, kako se bo končalo? #intervju

Peter in Gaja sta se sicer dogovorila, da se bosta srečala na še enem zmenku, ki bo na Gajino pobudo bolj športne narave, a se to do danes še ni zgodilo. Videli bomo, kaj se bo iz tega izcimilo.

Zapleši v ljubezen Planet TV V plesno zmenkarsko oddajo gre po ljubezen #foto

Bolj sta se, kot kaže, ujela Peter in Marjetka, ki sta se še na prvem zmenku družila dolgo v noč, zatem pa sta se odpravila še na obljubljeni izlet na Bled. Več v videu.

Ali je iz plesa, preskakovanja iskric in zmenkov nastalo še kaj več, bomo preverili kmalu in vas o tem obvestili. Nova oddaja Zapleši v ljubezen pa je na sporedu v četrtek ob 21. uri na Planetu.
Planet TV Planet TV V drugo oddajo Pri Črnem Petru prihajajo Bepop #foto Planet TV Planet TV Ta lepotica bo iskala ljubezen v novi zmenkarski oddaji #foto Zapleši v ljubezen Planet TV V novi oddaji s plesnimi zmenki tudi ta simpatična mamica #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin