SiolNET. Planet TV Zapleši v ljubezen
1,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Zapleši v ljubezen

Kljub romantičnemu plesu je bilo nekaj razočaranja #video

1,15

termometer

Prejšnji teden smo v oddaji spoznali 22-letna Lučko in Andraža, za katera se je med plesom izkazalo, da se že poznata. Že v osnovni šoli bi namreč morala plesati skupaj na valeti, a se takrat to ni zgodilo, zato se je njun tokratni ples zdel res neverjetno naključje.

Planet TV Planet TV Usoda je hotela, da zaplešeta skupaj #video

"Andraž je bil moj sošolec v osnovni šoli in se mi je vedno zdel prijeten fant, občasno sva se tudi družila, a sva nato zaradi moje selitve izgubila stike. Bila sem zelo vesela, ko sem videla, da je moj soplesalec on. Tudi ples mi je bil všeč. Ob tem bi pohvalila Andraža, saj sem se pri plesnih dvigih počutila res varno," je povedala Lučka.

Planet TV Planet TV Bo finalist lepotnega tekmovanja osvojil njeno srce? #video

Tudi Andraž je pohvalil soplesalko in njene plesne korake, vendar priznal, da ga je njen prihod malce presenetil. "Priznam, da se bil malce razočaran, ker sva se že poznala, saj bi raje spoznal osebo, ki bi jo prvič videl," je razložil Andraž.

Planet TV

Kljub temu sta oba povedala, da je bilo celotno snemanje oddaje lepa izkušnja in bi jo z veseljem še kdaj ponovila. "Po zmenku sva šla vsak svojo pot, stike pa nekako ohranjava še iz osnovne šole. Mislim, da ni možnosti, da bi se iz tega razvilo kaj več. Če bi med nama preskočila iskrica, bi se to zgodilo že kdaj prej," je povedal Andraž.

Da gre med njima res samo za prijateljski odnos, nam je potrdila tudi Lučka: "Od snemanja se nama še ni uspelo srečati. Ampak kot sem povedala v oddaji, z Andražem želim iti vsaj na neko prijateljsko kavo. Mislim, da bova vedno ostala prijatelja."

V naslednji oddaji Zapleši v ljubezen:

Zapleši v ljubezen

Planet TV Planet TV Kljub vročemu plesu iskrica ni preskočila #video

 

Planet TV Planet TV Jasna Kuljaj: Odkar sem mama, so mi prazniki bolj pomembni

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin