SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
3,73

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Znova združeni junaki prve sezone The Biggest Loser Slovenija #foto

3,73

termometer

The Biggest Loser Slovenija
Foto: Instagram

Potem ko so se v prejšnjem tednu na zabavi združili tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija druge sezone, so zdaj proslavili tudi tekmovalci prve sezone šova. Razlog: rojstni dan Vanese Mesarec.

Vanesa Mesarec je pred dnevi praznovala svoj 23. rojstni dan, ki so ga popestrili tudi njeni prijatelji iz šova The Biggets Loser Slovenija. Neški, kakor jo kličejo prijatelji, je mama namreč pripravila presenečenje skupaj z nekdanjimi sotekmovalci.

tbls Foto: Instagram "Kljub temu, da sem Henrika in Robija sumila, da se nekaj naklepa, sem bila prihoda družbe zelo vesela, bila sem ganjena. Imeli smo se super, lepo je, da smo se znova srečali. Veliko je bilo za povedati, seveda smo tudi zaplesali. Manjkalo pa ni niti pijače in okusne hrane, ki jo je pripravil moj oče. Bilo je zakon," je povedala Vanesa. Vsak je prinesel tudi manjše darilo, ki jih je bila temnolaska zelo vesela, najbolj pa jo je presenetila dietetičarka Katja Simić, ki ji je prinesla pšenično travo.

tbls Neška, ki sicer prihaja iz športne družine, v šov pa je vstopila s 112,8 kilograma, zdaj svoje življenje zajema z veliko, a zdravo žilico vsega, kar ji pride naproti. Še naprej pridno telovadi in se zdravo prehranjuje. "Trenutno tehtam 86 kilogramov, moja želja pa je 60 kilogramov, zato se bom še naprej trudila," je povedala Vanesa, ki moči in voljo usmerja v še enega od svojih ciljev – to je odpreti svoj kozmetični salon, o katerem za zdaj še molči.

tbls Foto: Instagram Kakorkoli, tudi zabava tekmovalcev prve sezone šova je uspela, zbrana druščina pa je dokazala, da prijateljstva in tesne vezi med njimi še vedno ostajajo. "Imeli smo se super, ali je bil boljši žur tekmovalcev prve ali druge sezone, pa presodite kar sami," sta se strinjali obe skupini.

tbls Foto: Instagram

Jeseni se na Planet vrača resničnostni šov Bar. Vse novičke, povezane z najboljšim Barom na planetu, spremljajte TUKAJ! Spremljajte Bar na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 113
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin