SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,34

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

V enem letu dosegla neverjetno spremembo #foto

1,34

termometer

Planet TV |  | Foto: Instagram
Foto: Instagram

Že v ponedeljek, 4. marca, se na male zaslone s 3. sezono vrača resničnostni šov The Biggest Loser Slovenija, medtem pa tekmovalci 2. sezone na družbenih omrežjih opozarjajo na to, kako močno je na njihova življenja vplivalo sodelovanje v šovu.

The Biggest Loser Slovenije Planet TV Tekmovalec resničnostnega šova obletnico proslavil precej razgaljen #foto

Ena od tistih, ki so v letu dni doživeli ogromno preobrazbo, je tudi Maja Begovič, ki je v šov vstopila s 129 kilogrami, zdaj pa jih ima 89 in se je celo prijavila na izobraževanje za osebno trenerko. S svojimi izkušnjami bi rada drugim ljudem pomagala, da bi se v svoji koži bolje počutili.

Ob prvi obletnici vstopa v šov je na Instagramu delila fotografijo, na kateri je lepo vidno, da sta se trdo delo in odrekanje obrestovala.

Maja je v zapisu pod fotografijo, ki jo je objavila, spodbudila tekmovalce nove sezone, naj dokažejo, da zmorejo, in začnejo novo poglavje v svojem življenju.

Šov The Biggest Loser Slovenija se s 3. sezono na Planet vrača že v ponedeljek, 4. marca, ob 21. uri.
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
The Biggest Loser Slovenije Planet TV Ekskluzivno: Razkrivamo tekmovalce 3. sezone šova The Biggest Loser Slovenija #foto Od težaka do junaka Planet TV To so komentatorji oddaje Od težaka do junaka The Biggest Loser Slovenije Planet TV Pokukali smo v novo hišo šova The Biggest Loser Slovenija #foto #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 199
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin