Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 2. 2019,
8.45

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,90

2

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Ponedeljek, 25. 2. 2019, 8.45

5 let, 1 mesec

The Biggest Loser Slovenija

Ekskluzivno: Razkrivamo tekmovalce 3. sezone šova The Biggest Loser Slovenija #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,90

2

The Biggest Loser Slovenije

V ponedeljek, 4. marca, se s 3. sezono na Planet vrača šov The Biggest Loser Slovenija. V nadaljevanju vam razkrivamo tekmovalce, ki se bodo tokrat podali v boj s kilogrami in za glavno nagrado. Zmagovalca šova namreč čaka tisoč evrov za vsak izgubljen kilogram oz. največ 50 tisoč evrov.

Saša Lendero
Planet TV The Biggest Loser Slovenija prvič na Planetu že 4. marca!

Pia, Vesna in Petra | Foto: Pia, Vesna in Petra

Simpatična Pia, prijatelji jo kličejo tudi Pika, je nekdanja športnica. Trenirala je košarko, rokomet in odbojko, a se je morala športu odpovedati zaradi težav s koleni. Nekajkrat je že poskušala izgubiti težo, a ji je zaradi pomanjkanja motivacije spodletelo. Njen cilj je tehtati 80 kilogramov. 24-letnica je zaročena z boksarjem, njena velika želja je obleči poročno obleko. Prepričana je, da zaradi odvečnih kilogramov ne more zanositi. Trenutno se ukvarja z ličenjem, rada pa bi naredila tudi tečaj za vizažistko.

Vesna v šov vstopa predvsem zato, ker bi rada izgubila nekaj odvečnih kilogramov, a tudi zaradi šova samega. V resničnostnih šovih sta se namreč preizkusili tudi že obe njeni hčerki, a zase pravi, da v primerjavi z njima ne bo tako hitro obupala in se predala. Ciljna teža tekmovalke, po rodu Hrvatice, ki jo je močno zaznamovala tudi huda prometna nesreča, je 59 kilogramov.

Petra trenutno dela v proizvodnji, najraje pa se druži s prijateljicami in gleda televizijo. Boji se mačk in psov. Povedala je, da je shujšati že poskušala, a da se ji je zaradi hormonskega neravnovesja močno povečalo oprsje. Zaradi prevelikega oprsja tudi ne more najti primernih kopalk, v katerih bi se rada pokazala že letos poleti. V šov se je prijavila tudi zaradi prepoznavnosti, njena vzornica je tekmovalka prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija Indira Ekić.

Cristian, Andraž in Denis | Foto: Cristian, Andraž in Denis

Cristian je bil v preteklosti strasten košarkar, potem pa so se začeli nabirati kilogrami. S partnerico, s katero je zaročen, sta skupaj že 15 let in imata dva otroka, dvojčka. Dela kot računalničar in je pri svojem delu zelo uspešen. Lani je bil celo izbran za najboljšega delavca v podjetju, kjer dela, predvsem zaradi svoje zanesljivosti in mentorskih sposobnosti. Boji se višine.

Vedno nasmejani Andraž, ki ima veliko tetovaž, je kilograme začel pridobivati, ko je delal kot varnostnik na sodišču. Prav zato se je odločil, da tega dela ne bo več opravljal. Pred kratkim je že tretjič postal očka, enega otroka ima iz prvega zakona. Najbolj ga je prizadelo, ko mu je najstarejša hčerka rekla, da mora shujšati, če jo želi peljati v šolo. Odvečni kilogrami ga ovirajo pri sprehodih in igri s hčerko. Želi si skočiti s padalom.

Denis je voznik viličarja, v prostem času pa tudi prostovoljni gasilec. Čeprav so starši zelo verni, sam zase pravi, da je ateist. Prepričan je, da je razočaral starše, najbolj pa ga boli, ker mu mama očita, da je predebel. Nekoliko zadržani Korošec si od šova obeta izgubo odvečnih kilogramov, ne bo pa se branil niti medijske prepoznavnosti.

Maja, Belma in Gaja | Foto: Maja, Belma in Gaja

Maja je ločena in mama dveh hčerk. Trenutno je samska. V preteklosti se je veliko ukvarjala s športom. Trenirala je badminton, rokomet in odbojko. Pred dvema desetletjema je njena tehtnica pokazala 53 kilogramov. Spet si želi postati vitka in znova nositi mini krila. Je tudi pevka in zelo rada nastopa.

Šestintridesetletna Belma je mati treh otrok. Zase pove, da je vesela in nasmejana. Trenutno dela v trgovini, rada pa bi delala z otroki v vrtcu. Zaradi odvečnih kilogramov jo zbadajo tudi v družini, najbolj pa jo zaboli, ko se ob njeno težo obregnejo njeni otroci. Boji se teme.

Gaja je velika ljubiteljica živali, doma ima kar tri pse, zelo rada pa pomaga tudi pomoči potrebnim ljudem. Živi z 90-letno babico, h kateri se je preselila po sporu s starši. Obožuje motokros, s katerim se ukvarja njen brat, v tem športu bi se rada preizkusila tudi sama. Rada hodi tudi v hribe. V ljubezni je Tržičanka doživela veliko razočaranje, saj njen prejšnji fant ni hotel priznati, da je z njo v ljubezenski zvezi. Zdaj mu želi dokazati in pokazati, kdo je in kakšna je lahko. Njena želja je, da bi se lahko ponosno pokazala v kopalkah.

Valter, Sebastijan in Ferid | Foto: Valter, Sebastijan in Ferid

Zgovorni Valter je bil v preteklosti zelo aktiven. Rad se je vozil z motorjem, ukvarjal pa se je tudi z drugimi športi, med drugim je skakal s padalom. Živi s partnerico in dvema otrokoma. Kilograme bi rad izgubil predvsem zato, ker je igra z otroki postala velika težava. Njegova želja je, da bi svoja otroka lahko naučil smučati.

Sebastjan je oče šestih otrok in je zelo veren evangelist. Pravi, da bo imel otrok, kolikor jih bo Bog dal. Za boj s kilogrami se je odločil že pred tremi leti, a je bil do zdaj pri tem precej neuspešen. Kilogrami ga ovirajo predvsem pri igri in ukvarjanju z otroki, zato ga je pri prijavi v šov močno podpirala vsa družina.

Ferid dela v skladišču, po duši pa je umetnik. V prostem času riše karikature, najbolj pa ga navdušujeta da Vinci in Michelangelo. Treniral je bejzbol, zdaj pa rad keglja in igra biljard. Je oče dveh otrok in družina mu veliko pomeni. Kljub odvečnim kilogramom je zelo gibčen, naredi celo "špago". Je tudi zelo tekmovalen, zato si v šovu želi zmage. Najbolj je razočaran, ko mu zastavljenih ciljev ne uspe doseči. Zase pravi, da je neposreden in da ne mara ljudi, ki stvari ne povejo v obraz.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
 
The Biggest Loser Slovenija
Planet TV Voditeljica The Biggest Loser Slovenija je Saša Lendero
The Biggest Loser Slovenija
Planet TV Odločna Nataša in Jan: Šov je dobra brca v rit #video

 

Ne spreglejte