SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
4,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Voditeljica The Biggest Loser Slovenija je Saša Lendero

4,53

termometer

The Biggest Loser Slovenija |  | Foto:

Šov, ki ima moč, da tekmovalcem resnično spremeni življenje, se marca na Planet vrača že s tretjo sezono. Treninge pogumnih posameznikov, ki so se odločili napovedati boj odvečnim kilogramom, bosta tudi tokrat krojila trenerja Jan Kovačič in Nataša Gorenc, voditeljica nove sezone The Biggest Loser Slovenija pa je Saša Lendero.

Marca se na Planet vrača šov The Biggest Loser Slovenija! Tekmovalce, ki bi radi spremenili svoje slabe navade in izgubili odvečne kilograme, bosta tudi tokrat v roke vzela izkušena trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič, novo energijo pa prinaša priljubljena voditeljica Saša Lendero.

"Vsi se želimo dobro počutiti v svoji koži"

The Biggest Loser Slovenija | Foto: "Vsi si želimo biti srečni in se dobro počutiti v svoji koži. Na nekatere stvari žal nimamo vpliva, nekatere pa lahko spremenimo. Z novo sezono šova The Biggest Loser Slovenija bomo tukaj, da z vami naredimo prvi, največji korak do boljšega življenja. Nova sezona bo tako združila novo energijo in nov pristop z močnim čustvenim nabojem, zato se zelo veselim novega izziva," je ob tem povedala Saša.

V prvih dveh sezonah smo spremljali neverjetne preobrazbe tekmovalcev, ki so dokazali, da je s trdim delom, močno voljo in dobro ekipo strokovnjakov vse mogoče. Zmagovalca Bojan in Klara sta poskrbela za res neverjetno izgubo kilogramov, a še večja zmaga je spremenjen življenjski slog, ki jima omogoča bolj zdravo in polnejše življenje.

Zdaj bodo priložnost za nov začetek dobili novi tekmovalci. The Biggest Loser Slovenija se na Planet vrača že marca!

The Biggest Loser Slovenija Planet TV Na letošnjih avdicijah šova The Biggest Loser Slovenija tudi solze in tragične življenjske zgodbe #video The Biggest Loser Slovenije Planet TV Prepolovil je težo, zdaj se pripravlja na operacijo in Maraton Franja #foto The Biggest Loser Slovenija Planet TV Neverjetne preobrazbe: tako so danes videti Rebeka, Bojan in Maja iz šova The Biggest Loser Slovenija #foto
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 569
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin