SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
3,90

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Špela Grošelj je bila nekoč povsem drugačna #video

3,90

termometer

tbls
Foto: Planet TV

Voditeljica oddaje The Biggest Loser Slovenija Špela Grošelj je bila pred leti precej bolj okrogla. Sladkarije in neredni obroki so naredili svoje. Ko je ugotovila, da se v svojem telesu ne počuti več dobro, je vedela, da mora nekaj korenito spremeniti. Od tega je že kar nekaj let, danes pa je njena postava videti precej drugače.

[video: 65418 / ]

"Nekoč, ko sva se z mojo dobro prijateljico Nino Šušnjaro skupaj oblačili za neki dogodek, sem ugotovila, da sem ji naročila, naj vse pokrije: roke, noge, vse. Takrat sem spoznala, da je prišel čas, ko moram začeti hujšati. To je bilo leta 2010 in danes se mi zdi že tako daleč nazaj. S temi kilogrami je tako, da se počasi nabirajo, najprej dva, trije, ko jih je 15, pa je težava," nam je v nedavnem intervjuju zaupala Špela.

Priznava, da se trenutno prehranjuje precej sproščeno, a kljub temu točno ve, kje je njena meja. "Tehtam se od dvakrat do trikrat na teden. Imam pa svojo mejo, čez katero ne grem. Ko se ji začnem nevarno približevati, vzamem enega od starih jedilnikov in jem strogo po jedilniku."

Najtežje se odpove sladkarijam. Drugega prav nič ne pogreša, sladkarije pa so njena šibka točka. "Pri meni je tako, da mi lahko vse vzamete, od mesa do zelenjave, in če bi mi do konca življenja pustili samo sladkarije, bi bila povsem zadovoljna."

In kako vidi tekmovalce v šovu The Biggest Loser Slovenija in kaj jim polaga na srce? "Naši tekmovalci se zavedajo, da imajo tukaj več kot stoodstotno podporo. Imajo podporo obeh trenerjev, ki sta zares neverjetna. Zavidam jim, ker bodo lahko hujšali po tako zelo posebnem programu in imeli ob sebi vrhunsko ekipo, saj za kaj takšnega navadno ni priložnosti. Vem, da jim bo težko, a v tistem trenutku naj pomislijo, da je to idealna priložnost. Ne vem, kje bi lahko imeli bolj idealne pogoje."

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin