SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
6,83

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Poglejte si, kakšni so tekmovalci po 12 tednih šova #video

6,83

termometer

tbls
Foto: Planet TV

Se še spomnite, kakšni so bili Boštjan, Majda, Aleksandar, Indira, Iztok, Mojca in Bojan ob prihodu v šov The Biggest Loser Slovenija? No, danes so nekateri povsem drugačni.

Bojan, ki je do zdaj izgubil že 54,1 kilograma, je v šov prišel povsem drugačen. Bojanova začetna teža je bila 176,6 kilograma, danes pa tehta le še 122,5 kilograma.

Odlično gre v šovu tudi Boštjanu, ki je ob prihodu tehtal 127,2 kilograma, zdaj, ko tehta le še 88,6 kilograma, je videti povsem spremenjen in izjemno vitalen.

tbls Foto: Planet TV Se spomnite, koliko kilogramov je imel ob prihodu v hišo Aleksandar? Tehtal je natanko 167,6 kilograma, zdaj, po 12 tednih, pa je njegova teža le še 117,2 kilograma.

tbls

Odlično gre hujšanje tudi Iztoku, ki je v šov vstopil s 138,8 kilograma, zdaj pa tehta le še 98,4 kilograma. A Iztok se ne predaja in še naprej vztrajno topi kilograme.

tbls Foto: Planet TV

Indira je v šov vstopila, ko je imela 102,6 kilograma, danes pa postavna plavolaska tehta le še 78,8 kilograma. 

tbls Foto: Planet TV

Tudi Majda se je od prihoda v šov pa do danes precej spremenila. Ob vstopu je tehtala 137,7 kilograma, po 12 tednih pa je njena teža le še 110 kilogramov.

tbls Foto: Planet TV

Mojca, ki je v šov vstopila s 119,7 kilograma, je po 12 tednih šova na 94,2 kilograma. 

tbls Foto: Planet TV

Kdo je po vašem mnenju najbolj spremenjen od prihoda v šov?

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 441
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin