SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,50

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Poglejte si, kako pridno trenirata Maja in Aleš

1,50

termometer

tbls
Foto: Osebni arhiv

Maja in Aleš sta v šovu The Biggest Loser Slovenija postala izjemno dobra prijatelja in zaveznika na tehtanjih. Ko je Aleš zapustil šov, je Maja dejala, da je izgubila enega in edinega prijatelja v hiši. Zdaj, ko sta se oba poslovila od šova, nadaljujeta prijateljevanje, občasno pa se srečata tudi na treningu.

Aleš se je od šova poslovil v osmem tednu, Maja pa en teden za njim. V hiši sta se močno povezala in postala dobra prijatelja. Ob odhodu iz šova nadaljujeta druženje, še več, Maja in Aleš se občasno skupaj odpravita tudi na trening, kjer se jima največkrat pridruži tudi Aleševa žena Anja.

"Že v hiši sem rekla, da bi Aleša tudi po odhodu iz hiše rada obdržala v svojem življenju, do konca svojega življenja, če se bo le strinjal," je Maja pred časom dejala v šovu. Da je njuno prijateljstvo zares pravo, se je izkazalo, ko sta se oba poslovila od šova. Maja in Aleš se skoraj vsak dan slišita in še naprej drug drugega močno spodbujata. 

tbls Foto: Osebni arhiv

Ko imata čas, se skupaj odpravita tudi na trening, kjer se jima rada pridruži tudi Aleševa žena Anja, ki se je prav tako želela prijaviti v šov The Biggest Loser Slovenija, a so ji službene obveznosti na koncu prekrižale načrte.

Maja in Aleš ostajata visoko motivirana. Maja, ki si želi do finala priti na dvomestno številko, trenutno tehta 107,6 kilograma, Aleš, ki hujša že vse od začetka leta, pa 156,3.

Nujna trenerka je na njiju zagotovo ponosna, kot bi rekla Nataša: "Mata to!"

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 123
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin