SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
9,97

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Poglejte si preobrazbe finalistov The Biggest Loser Slovenija!

9,97

termometer

Druga sezona The Biggest Loser Slovenija je na Planet TV poskrbela za kar nekaj osupljivih rezultatov. Poglejte si, kako so bili videti finalisti ob vstopu v šov in kako ob njegovem zaključku. 

The Biggest Loser Slovenija

Zmagovalka Klara je ob vstopu v šov tehtala 115,6 kilograma, v finalni oddaji pa se je tehtnica ustavila na 72,9 kilograma, kar pomeni, da je shujšala za kar neverjetnih 42,7 kilograma oziroma za 36,94 odstotka njene prvotne telesne teže.

The Biggest Loser Slovenija

Tudi drugo mesto si je glede na odstotek izgubljene teže prislužila ženska. Maja je ob vstopu v šov tehtala 129,7 kilograma in shujšala za kar 44 kilogramov, kar je 33,92 odstotka njene prvotne telesne teže. Danes tehta 85,7 kilograma.

The Biggest Loser Slovenija

Blaž je imel na prvem tehtanju 131,3 kilogramov, v šovu pa je poskrbel za pravo preobrazbo, saj je izgubil 44,1 kilograma oziroma 33,59 odstotka telesne teže. V finalni oddaji The Biggest Loser Slovenija je tehtnica pokazala, da ima zdaj 87,2 kilograma.

The Biggest Loser Slovenija

Željko je ob vstopu v šov tehtal 152,7 kilograma, danes pa ima 116,4 kilograma. V The Biggest Loser Slovenija je shujšal za 36,3 kilograma oziroma 23,77 odstotka prvotne telesne teže.

The Biggest Loser Slovenija

Edo je imel med finalisti ob vstopu v šov največ kilogramov, tehtal je kar 174,2 kilograma. V dolgih tednih hujšanja je izgubil kar 48,5 kilograma oziroma 27,73 odstotka telesne teže in danes tehta 125,9 kilograma.

V ponedeljek, 11. junija, bo ob 22.00 na na Planet TV še posebni, zaključni del komentatorske oddaje Od težaka do junaka, v katerem bo voditeljica Jasna Kuljaj s sokomentatorji Indiro Ekić, Tadejem Bricljem in Andrejem Milutinovičem gostila vse tekmovalce šova, pa tudi trenerja in voditelja, ki nam bodo razkrili marsikatero podrobnost iz zakulisja.
The Biggest Loser Slovenija Trendi Zmagovalka druge sezone šova The Biggest Loser Slovenija je Klara! #foto #video
Na Planet TV bo pestro tudi jeseni, saj se vrača Bar, najbolj zabaven, glasen in nepozaben šov na planetu! Prijave so že odprte na www.bar-planet.si.
  Bar_naslovnica Planet TV Vrača se BAR!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1068
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin