SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,40

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Danes bo znan veliki zmagovalec šova The Biggest Loser Slovenija! #video

0,40

termometer

V drugi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija je pred nami le še eno, finalno tehtanje. Že danes ob 21.00 bo jasno, kdo od finalistov je izgubil največ kilogramov. Razburljiv večer bo vodil Marko Potrč, obeta pa se nam več presenečenj, tudi glasbeno.

Po 11 tednih odrekanj, preizkušanja svojih sposobnosti in zmogljivosti, po napornih treningih in veliki borbi se za zmago tokrat poteguje pet junakov: 35-letni Željko Živković iz Nove Gorice, 32-letna Maja Drolc Begović iz Celja, 49-letni Edo Mesič iz Višnje Gore, 21-letni Blaž Hudelja iz Črnomlja in 29-letna Klara Hrovat Vidmar iz Višnje Gore. Finalisti so v šovu izgubili od 27 do 40 kilogramov, a bolj kot kilogrami bo pomemben odstotek telesne teže, ki bo odločil o zmagovalcu oziroma zmagovalki.

The Biggest Loser Slovenije Planet TV Vi odločate, kdo bo postal zmagovalec občinstva!
V ponedeljek ob 22. uri na Planet TV ne zamudite še posebnega dela komentatorske oddaje Od težaka do junaka, v katerem bo voditeljica Jasna Kuljaj s sokomentatorji gostila zmagovalca ali zmagovalko in preostale tekmovalce ter trenerja in tako postavila piko na i drugi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija.

The Biggest Loser Slovenija Planet TV Kaj menita Nataša in Jan o finalistih? #video
Spremljajte nas tudi na Facebook strani in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 123
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin