SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,28

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Jan: Vidi se, da energija ni več tista prava #video

1,28

termometer

tbls
Foto: Planet TV

Tekmovalci so v šovu The Biggest Loser Slovenija že 11 tednov in pri nekaterih je že nekoliko popustila motivacija, zato je Jan na treningu za njih pripravil prav posebno vajo.

Ko je trener Jan prišel v telovadnico, je  hitro začutil, da energija in motivacija med tekmovalci nista pravi, zato se je odločil, da jim bo predstavil prav posebno vajo.

"Počutje in energija nista pravi, zato sem jim pripravil posebej težko vajo, s katero sem jim poskušal malo dvigniti raven energije, in mislim, da mi je kar uspelo," je bil zadovoljen Jan.

Tekmovalci so sprva mislili, da gre resnično za kakšno posebno vajo, ki je do zdaj še niso videli na treningu, a so hitro spoznali, da jih Jan zgolj želi spraviti v boljšo voljo in jim vliti nekaj svežih moči, da bodo lažje trenirali. 

[video: 66927 / ]

Vaja je bila v resnici povsem preprosta, vse, kar je bilo treba narediti, je bilo, da so morali na svoje obraze pričarati nasmehe. Vsem je odlično uspelo, še posebej Indiri, ki jo je vse skupaj močno zabavalo. "Mislim, da je Jan edini človek na svetu, ki me je lahko danes spravil v boljšo voljo," je dejala Indira, ki je med koncem tedna naredila nekaj prekrškov, saj se je veliko preveč smukala okoli hladilnika in shrambe.

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 45
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin