SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
3,98

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Indira navdušila s še eno veliko spremembo #foto

3,98

termometer

Planet TV |  | Foto: Instagram
Foto: Instagram

Indira Ekić, ki jo večina najbolj pozna kot tekmovalko v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija na Planetu, je svoje sledilce na družbenem omrežju Instagram presenetila s precej drastično spremembo in na ta račun požela precej pohval.

Pri Črnem Petru Planet TV Oddaja Pri Črnem Petru se vrača že 21. februarja

Štajerka je za zares osupljivo spremembo poskrbela že pred dvema letoma, ko je v šovu The Biggest Loser Slovenija, ki ste ga lahko spremljali na Planetu, izgubila skoraj 30 kilogramov.

Pred dnevi pa je poskrbela za še eno precej drastično spremembo, ki pa tokrat ni zahtevala toliko truda in odrekanja. Po obisku frizerja je njena pričeska namreč bistveno krajša. Z novo podobo je navdušila svoje številne sledilce na Instagramu. Poudarila je, da je tudi sama zelo zadovoljna s spremembo in da je bila to dobra odločitev.

Ta teden z Juretom Godlerjem Planet TV Vrača se tudi Ta teden z Juretom Godlerjem - že v petek!

Indira pred spremembo pričeske:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on

Ob videu je zapisala: "Poln inbox, kako mi paše nova frizura. Včasih je potrebna taka sprememba za svež začetek in pozitivo." Povedala je še, da nova frizura odlično vpliva na njeno počutje in da je zaradi tega še bolj samozavestna.

Indira z novo pričesko:

Planet TV | Foto: Instagram & Imdb Foto: Instagram & Imdb

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  
Planet TV Planet TV To si o valentinovem misli Jasna Kuljaj Planet TV Planet TV Skladba, ki gre takoj v uho: ste jo že slišali v celoti? #video Preživetje v divjini Planet TV Mojster preživetja v naravi: Psiha je prvi dejavnik, ki te udari po glavi  
delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin