SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
4,80

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Indira pripravila veliko presenečenje, nato pa sprejela zahteven izziv #video

4,80

termometer

Od težaka do junaka

V včerajšnji oddaji Od težaka do junaka je gostovala izpadla tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija, ki je ob koncu oddaje doživela veliko presenečenje.

Izpadla tekmovala Petra Pintarič je že pred vstopom v šov povedala, da je njena največja vzornica Indira Ekić. Pred gostovanjem v komentatorski oddaji je zato priznala, da je razočarana, da ne bo imela priložnosti spoznati svoje vzornice, saj sta tokrat komentatorske naslanjače zasedla Andrej Milutinović in Željkić. Zato je veliko več veselja sledilo na koncu oddaje, ko se je omizju v oddaji pridružila tudi Indira.

Še bolj zanimivo pa je postalo, ko je Indira na skupni trening izzvala svojega komentatorskega kolega Željkića, da mu dokaže, kako trdo trenira, kar je spodbudilo komentatorja in osebnega trenerja Andreja Milutinovića, da je tudi sam Indiro pozval na poseben izziv. Ji bo žal? Več v videu.

Komentatorsko oddajo Od težaka do junaka si na Planetu lahko ogledate ob torkih, sredah in sobotah po oddaji The Biggest Loser Slovenija.
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
The Biggest Loser Slovenije Planet TV Indira o svojem oprsju: Včasih je bilo polno, zdaj je izpraznjeno #video Od težaka do junaka Planet TV Indira drzno dvignila majico in pokazala izklesano telo #video Od težaka Planet TV Željkić Jasni: Ti si še bolj pokvarjena kot kebab! #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 95
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin