SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
2,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Henrik: Indira že ima postavo, ki jo lahko gledam #video

2,08

termometer

tbls
Foto: Planet TV

Henrik je v petek z navdušenjem sprejel to, da je šov The Biggest Loser Slovenija zapustil Kristjan. Tako je znova dobil priložnost, da se nekoliko bolj približa Indiri.

Henrik že od prve oddaje ne skriva tega, da mu je Indira še kako všeč. V prvi oddaji ji je v studiu pred vsemi izpovedal ljubezen, po tistem pa se je Indira povsem oddaljila od njega in se mu skušala čim bolj izogibati. Na Henrikovo veliko razočaranje se je njeno srce ogrelo za Kristjana, ki se je moral v petek znova posloviti od oddaje.

Henrik zdaj upa, da bo imel po Kristjanovem odhodu končno priložnost, da se nekoliko zbliža z Indiro, saj mu je še vedno izjemno všeč. "Z Indiro se, odkar sem prišel nazaj, dobro razumeva. Nimava več nobenih sporov, imava normalen odnos," je dejal Henrik.

[video: 66910 / ]

Pred tedni je bil nekoliko kritičen do njene postave. Dejal je, da na njeni postavi ni še ničesar, kar bi lahko gledal, zdaj pa je svoje mnenje povsem spremenil. "Pred časom sem rekel, da Indira še nima postave, ki bi jo lahko gledal, a danes ima zagotovo že postavo, za katero se jaz obračam," je bil odkrit Henrik.

Le kako se bo na val njegove pozornosti odzvala Indira, ki je v preteklosti dejala, da je Henrik pravi psiho?

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 84
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin