SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
2,16

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Ferid, Cristian in Gaja so finalisti letošnje sezone šova The Biggest Loser Slovenija #video

2,16

termometer

The Biggest Loser Slovenija

Boj za finale se je končal s tekom, veliki finalisti letošnje sezone pa so zgolj trije: Ferid, Cristian in Gaja. Ferid si je z zmago na zadnjem izzivu priboril tudi odbitek treh kilogramov na finalnem tehtanju.

FINALNA ODDAJA letošnje krajše sezone šova The Biggest Loser Slovenija, ki je trajala dva meseca, bo v petek, 10. maja 2019, ob 21. uri. Ne zamudite!

Napetost in pričakovanje pred finalnim tekom zadnjih petih tekmovalcev letošnje krajše sezone The Biggest Loser Slovenija sta bila velika. Voditeljica Saša Lendero in trenerja Jan in Nataša so peterico pričakali na štadionu, kjer je vsak tekmovalec prejel nahrbtnik s svojo začetno težo oziroma do zdaj izgubljenimi kilogrami.  

Sledil je tek. Tekmovalci so se med seboj dogovorili, da bodo tisti del, ko so nosili nahrbtnike, raje prehodili v znak prijateljstva in podpore. Kljub dogovoru pa je skupino začela rahlo prehitevati Gaja in tako prelomila obljubo. S to potezo je tekmovalce nekoliko ujezila, češ da jih je izdala. Ko so odvrgli težke nahrbtnike, pa se je spotaknila Pia. Kljub padcu se je pobrala in borila naprej. 

Veliki finalisti so na koncu postali trije: Ferid, Cristian in Gaja. V ciljni ravnini, kjer so jih spodbujali ter podpirali družinski člani in prijatelji, je bilo na koncu veliko smeha, pa tudi solz sreče in žalosti. Finalna oddaja, ki bo določila velikega zmagovalca šova, bo na sporedu 10. maja 2019 ob 21. uri na Planetu. Le kdo bo do takrat izgubil največ kilogramov? 

Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
The Biggest Loser Slovenija Planet TV Kako se počutijo tekmovalci po izgubi kilogramov? #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Padci, izdaja in finalni tek - nocoj bo na sporedu zadnji izziv, ki bo določil finaliste #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Belma o dogajanju med Gajo in Gregorjem: Ponoči so škripale postelje ... #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin