SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,44

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Bosta trener Jan Kovačič in njegova izbranka kmalu zibala?

1,44

termometer

Jan Kovačič, Nives Orešnik
Foto: Instagram

V sredini oddaji Od težaka do junaka je bila gostja trenerka iz šova The Biggest Loser Nataša Gorenc. Ko je pogovor tekel o otrocih, je eden od komentatorjev povedal, da naj bi trener Jan Kovačič in njegova izbranka kmalu občutila radosti starševstva. Mu gre verjeti? 

Tadej Bricelj, član štiriperesne deteljice - to v komentatorski oddaji Od težaka do junaka sestavljajo še osebni trener Andrej Milutinović, tekmovalka prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija Indira Ekić in voditeljica Jasna Kuljaj -, se je v zadnji oddaji pošalil o "naraščaju" trenerja Jana Kovačiča in njegove izbranke Nives Orešnik.

Vživel se je v vlogo vedeževalca in na podlagi cvetnega aranžmaja na mizi napovedal, kaj ju čaka v prihodnjem letu: "V 2019 pričakujem novo dete, fit dete. Ta energija pa je usmerjena tudi vame."

Več pa v spodnjem videu:

Tadejevo "napoved" smo preverili kar pri Janu. Ta se je ob njegovih besedah nasmejal ter nam sporočil, da naraščaja z Nives ne pričakujeta in da je šlo zgolj za šalo.

Oddaja The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka ob 21. uri.

Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoser

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 70
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin