SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,19

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Benka Pulko: Vsi vemo, da je škoda življenja za pitje slabega vina!

0,19

termometer

Planet TV
Foto: Matjaž Očko

Benka Pulko, svetovna popotnica in Slovenka leta s štirimi Guinnessovimi rekordi, je zagovornica aktivnega in zdravega načina življenja. Zanimalo nas je, kako se pripravlja na raziskovanje svetovnih brezpotij?

Benka ima zelo enostaven nasvet: "Vsi vemo, da je škoda življenja za pitje slabega vina. Enako ga ni pametno zapravljati za obiske povprečnih savn in podpovprečnih fitnes centrov. V SportClub sem se prvič odpravila pred 27 leti in od takrat ga nisem nikoli več zapustila. Ostal je moj pristan za vedno, ko ne telovadim po prašnih razpotjih sveta."

Svetovna popotnica mu pravi kar drugi dom ali kraj, kjer ustrežljivo osebje nadgrajuje osebni pristop s profesionalnim delom. Kjer se dobro nenehno izboljšuje. Kotiček Ljubljane, ki ni ravno skrit, a ni vsem na očeh. "Vanj zahajajo ljudje, ki vedo kaj hočejo in tisti, ki razumejo razliko med kvaliteto ter kvantiteto. Športni gurmani, ki jim ni vseeno ali jim postrežejo s šmarnico ali predikatom," je zaključila sogovornica.

Če želite trenirati in živeti kot Benka, ter če želite izmeriti svojo debelost, lahko do konca tedna (do vključno 17. marca 2018 do 12 ure) pišete na info@sportclub.si in se BREZPLAČNO naročite na meritev sestave telesa in posvet. Za vse ki boste opravili meritev so pripravili tudi BREZPLAČEN trening z enim od trenerjev, v kolikor pa boste z redno vadbo nadaljevali vam bodo dodali še 10% popusta na vse naše programe.
The Biggest Loser Slovenije Planet TV Znani Slovenec o hujšanju in zdravem življenjskem slogu #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 25
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin