Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
24. 8. 2020,
8.05

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

Natisni članek

Planet TV Srečno samski Iva Krajnc Bagola

Ponedeljek, 24. 8. 2020, 8.05

3 leta, 8 mesecev

Srečno samski

"Zasebno sem precej sramežljiva!"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

Jeseni se boste ljubitelji slovenskih serij lahko zabavali ob spremljanju Srečno samskih. Gre za komično-romantično serijo s terapevtskim učinkom. V vlogi psihoterapevtke bomo spremljali priljubljeno slovensko igralko Ivo Krajnc Bagola, ki nam je zaupala, kako je sama doživljala snemanje serije Srečno samski, ki je bilo zaradi zdravstvenih ukrepov vse prej kot običajno, in kako je preživela letošnje poletje.

"Snemanje serije je po le nekaj snemalnih dneh prekinila karantena. Nobena druga snemanja se s tem ne morejo primerjati. Zato je bilo to snemanje po svoje unikatno," nam je v smehu povedala Iva Krajnc Bagola in priznala, da vrnitev pred kamere po razmeroma dolgem premoru ni bila povsem lahka.

Iva v vlogi psihoterapevtke Vide v seriji Srečno samski, ki na Planet prihaja kmalu. | Foto: Iva v vlogi psihoterapevtke Vide v seriji Srečno samski, ki na Planet prihaja kmalu.

"Morala sem se ponovno preleviti v lik Vide in poskrbeti za njeno fizično podobo, ki se je med kranteno kar malo 'sesula'. Kozmetični in frizerski saloni dolgo časa niso bili odprti," se je pošalila priljubljena igralka. "A šalo na stran – zaradi predane in tudi pazljive ekipe je vse teklo kot namazano. Najtežje je bilo privajanje na uporabo mask, opuščanje objemanja in rokovanja, malce pa so se mi smilile tudi maskerke in garderoberke, ki so bile po cele dneve v skafandrih." Kljub novostim, na katere se je morala ekipa navaditi, pa je bilo vzdušje na snemanju vedno odlično.

V seriji je prisotna tudi ljubezenska tematika in "žgečkljivi" prizori igralcem vedno predstavljajo poseben izziv, marsikomu je ob tem nerodno. "Moja vloga nima veliko takšnih prizorov. Je pa res, da sem zasebno precej sramežljiva, zato mi je pri kakšnih takšnih prizorih skoraj zmeraj nekoliko nerodno. Pomaga, če imata igralca v takšnih prizorih podoben odnos do tega in zato lahko k prizorom pristopata z obilico smeha in duhovitosti. To je pač del igralskega poklica in to je treba vzeti v zakup," je svoj pogled razložila Iva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Krajnc Bagola (@ivabagola) on

Dopust je preživela v Grčiji

Potem ko je ekipi uspelo posneti vseh 12 delov, ki si jih boste na Planetu lahko ogledali jeseni, pa se je igralka odpravila na dopust.

"Zaradi novih razmer smo bili precej zaskrbljeni, a smo se vseeno odločili dopustovati v Grčiji. Odpotovali smo že konec junija, na že prej organizirane počitnice. Vedeli smo, kam gremo in kaj lahko pričakujemo. Počitnice so bile izjemne, saj je bilo zelo malo turistov in vse koronske smernice so bile dobro upoštevane. Počutili smo se zelo varne," je povedala Iva, ki načrtuje tudi še kakšen izlet z družino po Sloveniji. Mikajo jo predvsem Notranjska, Kras in Gorenjska.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Krajnc Bagola (@ivabagola) on

Romantično-komična serija Srečno samski kmalu prihaja na Planet. Jesen pa na Planet prinaša tudi oddajo Gasilci, v kateri se bodo prostovoljna gasilska društva merila na najzahtevnejših gasilskih poligonih do zdaj.

Jasna Kuljaj
Planet TV Jasna Kuljaj se je hladila v reki Iški #foto
Preživetje v divjini
Planet TV Nepričakovan zaplet na snemanju Preživetja v divjini: Bilo je res ekstremno! #foto
milijonar
Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte