SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
0,21

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Zgodba o treh prašičkih v oddaji Pri Črnem Petru #foto

0,21

termometer

Pri Črnem Petru

Po Rdeči kapici in Sneguljčici se bodo junaki gostilne Pri Črnem Petru tokrat lotili priredbe še ene pravljice, ki jo vsi poznate. Zgodbo bodo v oddaji, ki si jo v soboto ob 20. uri lahko ogledate na Planetu, spet priredili malce po svoje, zato smeha zagotovo ne bo manjkalo. Oddajo bodo popestrili tudi številni odlični glasbeni gostje. 

Sobotno oddajo Pri Črnem Petru bo zaznamovala zgodba o treh prašičkih. Voditeljica Jasna Kuljaj bo mama pujsa, trije prašički bodo novinar Regon, poštar Peška in gasilec Sašo, natakarica Sofija pa bo volkulja. Zgodbo bo tudi tokrat po svoje še dodatno začinil Matjaž Javšnik v vlogi lovca.

Pri Črnem Petru Planet TV Sredi snemanja je voditeljici odpadel nos #foto

 

Da bo vzdušje v oddaji res veselo, bodo poskrbeli odlični glasbeni gostje. Z nami bodo Victory, Maja Oderlap, Gianni Rijavec, ansambel Ravbarji, ansambel Dori, ansambel Šepet, ansambel Vrt. Za plesne vložke pa bo poskrbela plesna skupina Plesno mesto.

Nekaj utrinkov iz oddaje si lahko pogledate v spodnji fotogaleriji:

1 / 17
2 / 17
3 / 17
4 / 17
5 / 17
6 / 17
7 / 17
8 / 17
9 / 17
10 / 17
11 / 17
12 / 17
13 / 17
14 / 17
15 / 17
16 / 17
17 / 17

Pri Črnem Petru

Pri Črnem Petru Planet TV Glasbenik kar s kamnom razbil šipo avtomobila Preživetje v divjini Planet TV Spet odpiramo prijave v oddajo Preživetje v divjini Planet TV Planet TV Nagrajenci nagradne igre: Prepoznajte vaše najljubše risane junake Pri Črnem Petru Planet TV Tako so karanteno preživljali člani priljubljene glasbene skupine #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 17
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin