SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
0,38

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kdo je Argentinec iz nove oddaje na Planetu? #intervju

0,38

termometer

Pri Črnem Petru |  | Foto: Bojan Puhek
Foto: Bojan Puhek

V soboto, 12. oktobra, ob 20. uri na Planet prihaja nova zabavna glasbena oddaja Pri Črnem Petru, ki jo bo vodila Jasna Kuljaj, družbo pa ji bo poleg drugih likov delal tudi vedno dobro razpoloženi Angelo, ki prihaja iz Argentine. Z njim smo se pogovarjali o novi oddaji in o tem, kako je sploh prišel v deželo pod Alpami. 

V Sloveniji živite že osem let. Kaj je bil razlog, da ste se preselili v deželo pod Alpami?

Po rodu sem Argentinec, z ženo Veronico sva živela v Mendozi. Ona je imela starše v Sloveniji in jih je zelo pogrešala, ker jih ni videla tri leta. Skupaj sva se odločila, da se preseliva sem in obrneva novo stran v knjigi najinega skupnega življenja. Za zdaj je to zgodba o sreči in ljubezni. Upam, da bo v prihodnje tudi o uspehu in veliko novih prijateljstvih.

Kaj vas je tako navdušilo, da ste ostali?

Sprva sva namerava ostali le tri mesece. Potem pa sva se zaljubila v zeleno pokrajino, čist zrak, mir, zdaj pa sva tu že več kot pet let.

Energični Angelo bo skrbel za dobro voljo v oddaji Pri Črnem Petru. | Foto: Bojan Puhek Energični Angelo bo skrbel za dobro voljo v oddaji Pri Črnem Petru. Foto: Bojan Puhek

Tokrat se boste prvič pojavili pred televizijskimi kamerami. Ste imeli to željo od nekdaj?

Ko sem bil še mlad, sem hrepenel po nastopanju na televiziji, a nikoli ni bilo prave priložnosti. Ker nisem mogel na televizijo, sem si jo naredil pa kar sam. Zato še vedno postopam naokoli s "selfie stickom" (smeh, op. p.).

Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj bo zabavala v oddaji Pri Črnem Petru

Kakšna bo vaša vloga v oddaji?

Igral bom sebe. Zadnjih nekaj let sem v Sloveniji natakar. V gostilni Pri Črnem Petru bom kot nov lastnik gostilne skrbel za dobro vzdušje Slovencev. Sicer pa upam, da se bom čim prej naučil slovenščine, predvsem pa vaših običajev, spoznal kulinarične, pivske in glasbene specialitete. Najbolj pa se nadejam veliko zabave.

Angelo in Jasna Kuljaj | Foto: Bojan Puhek Angelo in Jasna Kuljaj Foto: Bojan Puhek Voditeljica oddaje bo Jasna Kuljaj. Kako sta se ujela?

Jasna ima nekaj, kar me je prepričalo, da želim z njo sodelovati v oddaji. Je pravo slovensko dekle. Temperamentna je, skoraj kot Argentinke, le ta njen cviček … To pa ni vino (smeh, op. p.).

V oddaji bo tudi veliko glasbe. Kakšno glasbo najraje poslušate in kakšna se vam zdi slovenska glasba?

Uživam v glasbi. Saj, kdo pa ne? Slovenska glasba je posebna in zelo raznolika. Odkar sem tu, sem tudi spoznal ogromno glasbenikov. Poudariti moram, da obožujem vašo polko.

Vemo, da zelo radi plešete. Igrate tudi kakšen inštrument?

V Argentini plešemo vsi. Naši plesi so izjemno popularni tudi pri vas, kar me je prijetno presenetilo. Za svojo dušo igram na kitaro, pa tudi na ukulele. Rad bi se naučil peti, saj pravijo, da imam dober glas. Zakaj pa ne (smeh, op. p.)?

Ukvarjate se z gostinstvom, zdaj boste sodelovali v oddaji, z ženo vodita trgovino, poleg vsega pa imate še pet otrok. Od kod črpate energijo za vse to?

Energijo dobim od žene Veronice, ona mi pomeni vse, in od mojih petih otrok, nekaj pa pripomore tudi moj južnoameriški temperament. Sicer pa imam rad glasbo in vesele ljudi. Držim pa se tudi mota, da se vse da, če je dobra volja in dobro srce.

Planet TV | Foto:

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Planet TV Planet TV Jasna Kuljaj: Že v prvi oddaji vas čaka glasbena poslastica #intervju Zapleši v ljubezen Planet TV Plesalca Jagoda in Jurij Batagelj prvič v voditeljski vlogi Znani prvič za volanom Planet TV Prve vozniške izkušnje bodo pred kamero pridobivale Kukla, Lea in Yulia

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin