SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,24

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

To bo na samotnem otoku njegov največji izziv #video

0,24

termometer

Le še en dan nas loči od prvega dela druge sezone oddaje Preživetje v divjini, v katerem bo kot brodolomec na samotnem otoku poskušal preživeti tekmovalec Klemen iz Ljubljane. Eden njegovih najtežjih izzivov bo poiskati pitno vodo, ob tem pa bo bil hudo bitko s časom, saj mu žgoče sonce in visoke temperature ne bodo prizanašale.

Preživetje v divjini Planet TV To je prvi tekmovalec v novi sezoni oddaje Preživetje v divjini #video

"Pri preživetju na morju pri visokih temperaturah nad 37 stopinj Celzija gre za brutalen napad na telo in neskončno potrebo po vodi. Usodna dehidracija se lahko pojavi že po petih urah," nam je o razmerah na otoku, kjer se bodo tokrat preizkušali tekmovalci, in posledicah pomanjkanja pitne vode povedal inštruktor tehnik preživetja v naravi Brane T. Červek.

Preživetje v divjini Planet TV Povsem dehidriran se je zatekel k skrajnim prijemom #video

Tekmovalec Klemen se bo zato ob prihodu na otok moral podvizati in čim prej najti vir pitne vode. Najprej je sicer mislil, da bo pridobitev vode precej preprosta. Pomislil je, da bi utegnil pesek ob morski obali dovolj prefiltrirati vodo, da bi bila primerna za uživanje. Ko je skopal luknjo in vodo poskusil, se je izkazalo, da to ne bo delovalo. Vseeno pa se Klemen ni predal in je hitro začel iskati drugo rešitev. Več v zgornjem videoposnetku.

Preživetje v divjini Planet TV Nevarno srečanje Červeka z nepovabljenimi obiskovalci #video
Kako uspešno se bo Klemen spopadel s pastmi divjega otoka in izzivi, ki jih je zanj pripravil mojster tehnik preživetja v naravi Brane T. Červek, lahko preverite v torek ob 21. uri v oddaji Preživetje v divjini na Planetu.

Gasilci Planet TV Napeta prva epizoda Gasilcev, štela je vsaka sekunda! Srečno samski Planet TV Igralka shujšala in spet našla "seksuljo" v sebi #video Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj voditeljsko vlogo zamenjala za točilni pult
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 17
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin