SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Sodelujte v nagradnem izzivu in se potegujte za čevlje Alpina #video 360°

0,25

termometer

V sklopu oddaje Preživetje v divjini, ki je na sporedu vsak torek ob 21. uri na Planetu, posebne izzive pripravljamo tudi gledalcem, ki imajo tako možnost, da osvojijo privlačno nagrado. Tokrat lahko po navodilih inštruktorja preživetja v divjini Braneta T. Červeka poskusite izdelati kuhalnik iz pločevinke in se potegujete za Alpinin pohodni čevelj I FEEL SLOVENIA.

Nagradna igra je zaključena! Srečni izžrebanec je Marko Jerič.
Preživetje v divjini Planet TV Spet odpiramo prijave v oddajo Preživetje v divjini

Na zgornjem videoposnetku, ki je posnet v 360-stopinjski tehniki in tako lahko z miško oziroma prstom med gledanjem spreminjate zorni kot, vam bo Brane predstavil postopek, kako izdelati kuhalnik iz pločevinke.

Kako sodelovati v nagradni igri?

1. Po navodilih Braneta T. Červeka z zgornjega videoposnetka poskusite izdelati kuhalnik iz pločevinke, svoj poskus pa posnemite.

2. Videoposnetek, s katerega je razvidno, da ste izziv opravili na način, predstavljen na zgornjem videoposnetku, objavite na družbenem omrežju Facebook: https://www.facebook.com/prezivetjevdivjini/.

3. Z oddajo videoposnetka na Facebooku (https://www.facebook.com/prezivetjevdivjini/) se sodelujoči strinja s Pravili in pogoji ter potrjuje, da je avtor objavljenega videoposnetka. Več v zvezi z varstvom osebnih podatkov si sodelujoči lahko prebere v 15. točki Pravil in pogojev.

Opozorilo! Vedno upoštevajte primerne varnostne ukrepe. Ogenj vedno netimo na odprtem prostoru, stran od vnetljivih stvari!

Nagrada

Izmed vseh objavljenih videoposnetkov, ki bodo ustrezali zgornjim kriterijem, bomo v ponedeljek, 1. junija, izžrebali enega nagrajenca, ki bo prejel čevlje Alpina I FEEL SLOVENIA.

Preživetje v divjini

Alpina predstavlja simbol slovenskega čevljarstva, to pa so želeli nadgraditi ter poudariti tudi z razvojem prvega čevlja na trgu z uporabo nacionalne znamke I Feel Slovenia. Pohodni čevelj I Feel Slovenia je v celoti razvit, oblikovan in izdelan v Sloveniji – združuje slovensko znanje, razvoj in kakovost.

Poleg novega dizajna, prilagojenega podobi nacionalne znamke, čevelj odlikujejo vse lastnosti dobrega pohodnega čevlja, ki so odraz Alpininega stalnega tehnološkega razvoja, ki v zadnjih letih Alpinin program Outdoor z inovativnimi kolekcijami dviga na svetovno raven. Tako je tudi v čevlju I Feel Slovenia uporabljen Alpinin inovativni sistem 4DRY, ki preprečuje vlago, nastanek plesni in neprijetnih vonjav, stopala pa ohranja suha in zračna tudi v največji vročini.

Tukaj lahko preberete Pravila in pogoje nagradne igre.

Če bi radi spoznali še več tehnik preživetja, se jih lahko naučite pri Branetu T. Červeku v njegovi šoli S.S.F.N.

Preživetje v divjini

Preživetje v divjini Planet TV Netenje ognja s tamponom: poskusi gledalcev #video Preživetje v divjini Planet TV Plavanje v ledeno mrzli vodi: poskusi gledalcev #video Planet TV Planet TV Prižiganje ognja z žico in smodnikom: poskusi gledalcev #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 24
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin