SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Prižiganje ognja z ovitkom žvečilnega gumija in baterijo: poskusi gledalcev #video

0,06

termometer

V oddaji Preživetje v divjini, ki je na sporedu vsak torek ob 21. uri, posebne izzive pripravljamo tudi za gledalce, ki se lahko preizkusijo v netenju ognja na enega od načinov, predstavljenih v oddaji, in se potegujejo za bogate nagrade.

Zanetiti ogenj z ovitkom žvečilnega gumija in baterijo je bila tudi ena od nalog, s katero sta ogenj v tretji oddaji poskusila zanetiti tekmovalca, a žal neuspešno. Podoben izziv smo pripravili tudi za gledalce. In ker netenje ognja brez sodobnih pripomočkov vsekakor ni enostavna naloga, bomo med tistimi, ki bodo svoj poskus posneli in ga objavili na Facebook strani Preživetje v divjini, izžrebali enega srečneža, ki bo prejel uro Garmin Instinct.

Več o nagradni igri, preberite v spodnjem članku:

Preživetje v divjini Planet TV Bi znali z žvečilko in baterijo zanetiti ogenj? #video 360°

Pet naključno izbranih poskusov netenja ognja, ki so jih naši gledalci objavili na Facebook strani Preživetje v divjini, si lahko ogledate v spodnjih videoposnetkih.

Preživetje v divjini | Foto:

Preživetje v divjini Planet TV Bodo trije kos zahtevnemu izzivu, ki jih čaka? #video Planet TV Planet TV Bi znali ločiti čemaž od šmarnice? #video Preživetje v divjini Planet TV Kako se bodo tekmovalci odzvali na tole? #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 11
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin