SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,38

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Pogled, ki je v takem trenutku največ vreden #video

0,38

termometer

Nocoj ob 21. uri si boste v oddaji Preživetje v divjini na Planetu lahko ogledali novo preizkušnjo, na katero se je podal par, ki bi rad preizkusil meje svoje vzdržljivosti. Lara in Boštjan bi rada preverila tudi, kako skupaj delujeta v stresnih situacijah. Njuna prioriteta na divjem otoku pa bo voda.

Preživetje v divjini Planet TV Odhajata na medene tedne, ki si jih nihče ne želi doživeti #foto

Na divjem otoku, kjer temperature presegajo 30 stopinj Celzija in sonce močno pripeka, lahko usodna dehidracija nastopi že v nekaj urah. Preden bosta tokratna tekmovalca lahko naredila prvi požirek vode, pa ju čaka še precej dela. Na otoku namreč tekoče pitne vode ni, je le stoječa voda, ki pa jo je treba pred zaužitjem pravilno obdelati.

Kljub temu je bila Lara, ki se je odpravila poiskat vodo, izredno vesela, ko je zagledala mlako, v kateri je bilo vsaj nekaj sladke vode. Toda to je bil šele začetek, saj je bilo treba takšno vodo še prefiltrirati in prekuhati, za kar pa sta potrebovala ogenj.

Preživetje v divjini Planet TV Namesto vode sta imela samo viski: končalo se je klavrno #video

Ali bo Lari in Boštjanu uspelo zanetiti ogenj, prefiltrirati vodo in jo prekuhati, da bosta prišla do nadvse dragocenega požirka tekočine, preverite v nocojšnji oddaji Preživetje v divjini.

Oddaja Preživetje v divjini je na sporedu NOCOJ ob 21. uri na Planetu.

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 
Preživetje v divjini Planet TV Je njuno edino upanje že ugasnilo? #video MIlij Planet TV Po teh tekmovalčevih besedah Godler ni mogel zadrževati smeha #video Preživetje v divjini Planet TV Nagradna igra: Izdelajte plavutke iz odpadnega materiala #video 360°

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin