SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,09

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Kljub nezavidljivim razmeram je ohranil smisel za humor #video

0,09

termometer

V naslednji oddaji Preživetje v divjini, ki bo na sporedu v torek ob 21. uri na Planetu, se bo s pastmi divjine spopadel najstarejši tekmovalec doslej. Izzivi, ki jih je Brane T. Červek pripravil za 70-letnika, so bili vse prej kot enostavni, vseeno pa ga dobra volja in smisel za humor nista zapustila. 

Preživetje v divjini Planet TV Najstarejši, ki je sprejel Červekov izziv #video

Branislava je čakal scenarij letalske nesreče, po kateri bo moral najti pot iz divjine v civilizacijo. Na poti ga čaka kar nekaj težkih preprek. Ena od takih bo tudi plavanje v dolžini 400 metrov čez jezero, kjer je temperatura vode zgolj sedem stopinj Celzija.

Preživetje v divjini Planet TV Ko je spoznal, kaj ga čaka, se je samo grenko nasmehnil #video

Tekmovalca je med plavanjem spremljal tudi Brane T. Červek, ki je budno preverjal, da vse poteka po načrtu. Neprestano je tudi preverjal, da se počuti dobro. Branislav pa tudi v nezavidljivih razmerah v ledeni vodi ni pozabil na humor. "Če bi rekel, da se potim, mi verjetno ne bi verjel," je odgovoril na Branetovo vprašanje, ali ga zebe, in poskrbel za nekaj smeha. Več v zgornjem videu.

Kako se je najstarejši tekmovalec do zdaj odrezal na preizkušnji Preživetje v divjini, preverite v torek ob 21. uri na Planetu.

Oddaja Preživetje v divjini je na sporedu vsak TOREK ob 21. uri na Planetu. 

Sam doma Planet TV Ni božiča brez Kevina Beren Saat Izgubljena čast Planet TV Nadaljevanka, o kateri so razpravljali celo v turškem parlamentu Milijonar Planet TV Godler o sebi razkril nekaj zelo presenetljivega #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin