SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,14

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Červek tekmovalca poslal na pohod smrti #video

0,14

termometer

V nocojšnji oddaji Preživetje v divjini, ki bo na sporedu ob 21. uri na Planetu, bo Brane T. Červek za polbrata pripravil posebno preizkušnjo. Gre za iniciacijo, ki ima tudi na simbolni ravni poseben pomen in fante spremeni v prave može. Obred poteka v več stopnjah, vsaka pa je težja od prejšnje.

Polbrata Adis in Aleks, ki sta bratsko zares povezala šele pred štirimi leti, sta v svojem življenju prestala številne težke preizkušnje. Tokrat bosta skupaj prehodila pot iniciacije, ki pomeni smrt starega in začetek novega življenja.

Preživetje v divjini Planet TV Se bo že prva napaka izkazala kot usodna? #video

Skozi vso preizkušnjo ju čaka več stopenj in vsaka naloga je zahtevnejša od prejšnje. Med najzahtevnejše spada tako imenovani pohod smrti, pred katerim je Brane T. Červek brata simbolno namazal. Sledil je pohod do naslednje točke po zelo težko prehodnem terenu.

Vse naloge bodo spremljali žgoče sonce, neznosna vročina, neprehoden teren in nevarne divje živali. Tudi pomanjkanje vode bi lahko za mišičasta fanta, ki sta navajena, da vsak dan zaužijeta do pet obrokov in spijeta do pet litrov vode, pomenilo precejšnjo težavo.

Posebna preizkušnja v oddaji Preživetje v divjini bo na sporedu v NOCOJ ob 21. uri na Planetu.

Preživetje v divjini Planet TV Izklesana brata tokrat čaka drugačna preizkušnja #video Preživetje v divjini Planet TV "Skrbi me, kakšen bo spanec v družbi avtobusov na štirih nogah" Kako ne umreti na zahodu Planet TV Premiera meseca je komedija Kako ne umreti na zahodu
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 14
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin