SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Se bo že prva napaka izkazala kot usodna? #video

0,20

termometer

V naslednji oddaji Preživetje v divjini, ki bo na sporedu v torek ob 21. uri, se bosta na posebno preizkušnjo podala polbrata Adis in Aleks. Brane T. Červek je zanju pripravil obred iniciacije, ki bo preizkušala meje njune fizične in psihične moči. Že na začetku izziva pa je Adis naredil usodno napako.

Preživetje v divjini Planet TV Zanimiv izziv, ki vas z nekaj sreče pripelje do odlične ure Garmin #video 360°

Brane T. Červek bo na tokratni preizkušnji enega brata odložil na severni, drugega na pa južni strani divjega in negostoljubnega otoka. Njuna prva naloga bo, da se bosta morala najti na točki, kjer bo potekala iniciacija.

Preživetje v divjini Planet TV Izklesana brata tokrat čaka drugačna preizkušnja #video

Med hojo do te točke je Adis našel plastenko vode. Ker je vedel, da bo ravno voda tista, ki jo bo na tej preizkušnji najbolj potreboval, ni preveč razmišljal in naredil požirek. Takoj zatem mu je postalo jasno, da je mogoče naredil usodno napako. Če pride do težav s prebavo, lahko te zelo pospešijo dehidracijo, kar bi lahko bilo usodno za nadaljevanje preizkušnje. Več v zgornjem videu.

Posebna preizkušnja v oddaji Preživetje v divjini bo na sporedu v torek ob 21. uri.

Preživetje v divjini Planet TV "Skrbi me, kakšen bo spanec v družbi avtobusov na štirih nogah" Srečno samski Planet TV Živa Selan: Slab seks je 90 odstotkov odnosa, dober seks pa 10 odstotkov Srečno samski Planet TV "S tabo mi ni nikoli prišlo"
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin