SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,63

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Nina presenetila: Že nekajkrat sem hotela pobegniti #video

0,63

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki bo na sporedu nocoj ob 21. uri na Planetu, so pred pari zadnji dnevi pred končno odločitvijo, ali bodo skupno zgodbo nadaljevali tudi zunaj eksperimenta ali ne. Nekoliko je presenetila Nina, ki je priznala, da je šov nekajkrat želela celo zapustiti.

Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v tretjo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

V oddaji bomo videli, kako sta se Domen in Nina odpravila na romantično večerjo na Ljubljanski grad, kjer sta obujala spomine na to, kar sta skupaj doživela, in se dotaknila prihodnosti. Oba so prevevali dvomi, ali bo njuna zveza preživela tudi v realnem svetu, kjer ne bosta mogla vsega časa posvečati le drug drugemu.

Poroka na prvi pogled Planet TV Hajdi iskreno: To bom zelo težko prenesla #video

"Zelo me je strah. Lažje je nekoga odgnati že prej, da gre on prvi stran, kakor pa da bi se on čez nekaj mesecev odločil, da nisem prava zanj in on odšel stran," je ob tem povedala Nina. Domnu je nato priznala, da je želela nekajkrat pobegniti od njega. "Ampak še vedno sem tukaj," je nato dodala. Domen ji je odgovoril, da od nje ni želel nikoli pobegniti. 

Poroka na prvi pogled Planet TV V takšnem odnosu sta po šovu Kate in Sandi iz Poroke na prvi pogled #video

Nina verjame, da je bilo tako, ker se je bala, da bo na koncu prizadeta, če se bo povsem prepustila. "Veliko lažje je zbežati od ljubezni, kakor pa se ji čisto predati. Potem mogoče ne boš prizadet," je dodala. Več v zgornjem videu.

Kako se je končalo njuno druženje in kako preostali pari vidijo svojo skupno prihodnost, izveste v nocojšnji oddaji.

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Sanela: Že zelo dolgo me ni nihče tako prizadel #video Moje sonce Planet TV Spremljajte poletno uspešnico Moje sonce na Planetu Poroka na prvi pogled Planet TV Konec je: odločila sta se, da zapustita eksperiment Poroka na prvi pogled #video Poroka na prvi pogled Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin