SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
1,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Hajdi iskreno: To bom zelo težko prenesla #video

1,10

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, sta se Hajdi in Anže ob romantičnem ognju pogovarjala o njuni preteklosti in prihodnosti, ki ju čaka. Hajdi je priznala, da se prihodnosti boji.

Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v tretjo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Hajdi je bila navdušena nad krajem, kamor jo je pripeljal Anže, in tudi nad presenečenjem, ki ji ga je pripravil. Spominjala pa sta se tudi vsega preteklega dogajanja iz eksperimenta Poroka na prvi pogled in kam ju je dozdajšnja skupna pot pripeljala.

"Koliko ene drame sva imela," je dejal Anže. "Zdaj pa sva od vseh parov srečna samo midva. Midva sva prav zaljubljena," je dodal in s tem se je strinjala tudi Hajdi. Dodala je, da se je sicer res slabo začelo, ampak videti je, da se bo dobro končalo. 

Poroka na prvi pogled Planet TV V takšnem odnosu sta po šovu Kate in Sandi iz Poroke na prvi pogled #video

"Samo še teh nekaj dni zdrživa," je samozavestno rekel Anže, česar Hajdi ni najbolje sprejela. "Kaj samo še nekaj dni?! A po šovu se ne bova več videla, ali kako?!" je bila malce nejevoljna Hajdi. 

"Če boš želela biti z mano, boš, če pa ne, te pa ne bom silil," se je branil Anže. Hajdi ga je nato vprašala, kaj si želi on. Anže ji je iskreno dejal, da si želi z njo ostati do konca življenja. 

Moje sonce Planet TV Spremljajte poletno uspešnico Moje sonce na Planetu

"Jaz ne vem, kaj bo čez eno leto. Danes ni nič stoodstotno, razen tega, da umreš. Imam pa dobre namene in si res želim, da nama uspe," je pojasnil Anže v izjavi. 

Hajdi je na samem priznala, da jo je strah tega, kar bo sledilo. "Bojim se, da bi preveč pokazala svoja čustva in da bo po koncu šova vse razpadlo. To bom zelo težko prenesla." Več v zgornjem videu.

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Sanela: Že zelo dolgo me ni nihče tako prizadel #video Poroka na prvi pogled Planet TV Konec je: odločila sta se, da zapustita eksperiment Poroka na prvi pogled #video Poroka na prvi pogled Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin