SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,43

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Napetost ne pojenja: "Če bi bil iskren, bi eksperiment zapustil po treh sekundah" #video

0,43

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki bo na sporedu nocoj ob 21. uri, bomo spremljali pare, ki bodo na romantičnih izletih poskušali strniti vtise dosedanje skupne poti. Po hudem prepiru se še vedno močno čuti napetost med Sanelo in Andražem, ki nikakor ne najdeta skupnega jezika.

Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Sanela je med pogovorom priznala, da se ji je v šovu zgodilo kar nekaj stvari, ki so jo močno prizadele, Andraž je to potrdil tudi zase in svojo ženo vprašal, če kdaj razmišlja o tem, zakaj se ji takšne stvari zgodijo.

Poroka na prvi pogled Planet TV Hud prepir Andraža in Sanele: padale so težke besede #video

"Definitivno preizkuša moje potrpljenje in glede na to, kako potrpežljiva sem, si lahko samo čestitam," je dejala vidno razburjena Sanela.

Andraž je nato poudaril, da skuša biti samo iskren. "Če bi bil iskren že prej, sploh ne bila danes tukaj, kjer sva." Sanelo je nato zanimalo, če Andraž do sedaj ni bil iskren. "Seveda, da nisem bil. A to si šele zdaj opazila?!" je vprašal začudeno. Na samem je pojasnil, da je bil iskren samo na ceremonijah in med prepiri, sicer bi z eksperimentom oba bistveno prej zaključila.

Poroka na prvi pogled Planet TV Konec je: odločila sta se, da zapustita eksperiment Poroka na prvi pogled #video

Sanela ga je nato prosila, da ji razkrije, kaj bi bilo, če bi bil nenehno iskren. "Če bi bil iskren, bi eksperiment zapustil po treh sekundah, ko sva se spoznala." Sanela ga je nato vprašala, če se je potemtakem pretvarjal že od začetka, Andraž pa je ponovno brez olepšav priznal: "Ja, seveda, kako pa drugače?!"

Poroka na prvi pogled Planet TV V takšnem odnosu sta po šovu Kate in Sandi iz Poroke na prvi pogled #video

Nato je pojasnil, da je kakšno lepo stvar o Saneli povedal samo zato, ker je želel biti spoštljiv in zadevo olepšati. "Že zelo dolgo me ni nihče prizadel tako, kot me je Andraž," je bila nad slišanim razočarana Sanela. Več v zgornjem videu.

Kako se je njun romantični izlet končal in s kakšnimi občutji so se spopadali ostali udeleženci šova, ko so pogledali nazaj na prehojeno pot v eksperimentu in razmišljali o morebitni skupni prihodnosti, izveste v nocojšnji oddaji.

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled? Franko Bajc Planet TV Franko Bajc do zmage tudi v boksarskem ringu #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin