SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,19

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

To je o Janu Plestenjaku razkril njegov prijatelj #video

0,19

termometer

V oddaji Planet Vau, ki jo na Planetu lahko spremljate vsako soboto ob 18.20, smo se tokrat pogovarjali z Zdenkom Cotičem - Cotom, enim najboljših prijateljev priljubljenega slovenskega pevca Jana Plestenjaka. V intervjuju nam je o pevcu razkril kar nekaj zanimivosti, ki jih gotovo še ne poznate.

V dvajsetih letih glasbenega sodelovanja in prijateljevanja nastane marsikatera zanimiva anekdota. Nič drugače ne velja za nekdanjega člana skupine Bazar Zdenka Cotiča in pevca Jana Plestenjaka. V začetku intervjuja je Zdenko priznal, da se je globoko prijateljstvo z Janom razvilo na podlagi uspešnega glasbenega sodelovanja: "Takoj sem videl njegov resen potencial in resen pristop. Imel sem občutek, da iz tega lahko nastane nekaj več. In vse to se je potrdilo."

Milena Lipovšek Planet TV Storite to in depresivnega januarja ne bo #video

Od zabavnih anekdot njunega prijateljstva je Coto izpostavil naslednjo: "Neumnosti se seveda dogajajo. Zlasti vožnje na nastope so polne nepredvidljivih dogodkov in presenečenj, ki se kar vrstijo. Sproti padajo šale, včasih pa smo tiho." Na teh vožnjah prijatelja največkrat kujeta spontane rime, ki so se preobrazile tudi v kar nekaj pesmi. "Teh v javnosti ne pojeva, ker so mogoče malo vulgarne," je razkril Zdenko.

Pevca se s prijatelji izredno rada družita ob dobri hrani in pijači, tovrstna druženja pa se pogosto zavlečejo pozno v noč. Ne pogovarjajo pa se le o glasbi, temveč tudi o naravi. "Presenetljivo je, kako dobro Jan pozna živali. Neka žival se oglasi, on pa točno ve, katera je," nam je Coto še izdal o Janu.

Ajda Strnad Planet TV Razstrupljanje: mit ali resnica? #video

V sklepnem delu pogovora nam je Zdenko Cotič zaupal še eno veliko strast Jana Plestenjaka: "Zadnja leta je postal ekspert za vina in na neki način tudi promotor. V določenih gostilnah namreč vpraša za določena vina, in če jih nimajo, mu vedno rečejo, da jih bodo pa kupili. In to jim naposled služi za promocijo, saj vedno povejo, da je za to vino v gostilni vprašal Jan."

Na koncu smo izvedeli še, da je pevec Jan Plestenjak precej preprost, a če si nekaj želi, v to vloži vso svojo energijo in čas. Coto ga je zato označil za ciljno usmerjenega in izredno sposobnega človeka.

Magazinsko oddajo Planet Vau, ki jo vodi Sanja Grohar, si lahko na Planetu ogledate vsako soboto ob 18.20. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Tjaša Dorelay Planet TV Slovenka razkrila, kdaj bo konec norije zaradi koronavirusa #video Klemen Bučan Planet TV Voditelj razkril: Nehal sem jesti #video Saša Einsiedler Planet TV S tem se danes ukvarja Saša Einsiedler #video Jutro na Planetu Planet TV Prva družinska fotografija televizijskega voditelja #foto
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin