SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,36

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Sanja Grohar: Včasih se moram ustaviti in odložiti telefon

0,36

termometer

Sanja Grohar nas je spomladi presenetila kot pevka pod masko v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko, že v soboto pa jo bomo videli v novi vlogi, saj nas bo pozdravila iz studia magazinske oddaje Planet Vau. Tudi nova sezona bo na Planetu vsako soboto ob 18.30.

Sanja Grohar Planet TV Oddaja Planet Vau z novo voditeljico

Z več kot 80 tisoč sledilci na Instagramu je Sanja Grohar nedvomno ena najbolj priljubljenih spletnih vplivnic, a spopadanje s tolikšno pozornostjo na spletu ji ne povzroča težav.

Sanja v studiu oddaje Planet Vau | Foto: Sanja v studiu oddaje Planet Vau "Imam super sledilke, s katerimi imam res dober prijateljski odnos. Z vsako, ki mi kaj napiše, padem v debato, in res imam krasno skupnost. Je pa res, da se moram včasih prav ustaviti in odložiti telefon, ker je Instagram tudi služba, in je težko imeti mejo, ampak delam na tem," pravi Sanja, ki hkrati tudi pazi, da ohranja zdravo mejo tudi pri vsebinah, ki jih deli: "Na začetku sem imela težavo odpreti se sledilcem, zdaj pa točno vem, koliko pokažem, in zdi se mi, da sem dobro gre."

Na televiziji jo spremlja tudi sinček

Čeprav pred sprejemom ponudbe za vodenje oddaje Planet Vau ni imela dvomov, se je, tako kot pri vseh novih kariernih izzivih, posvetovala z možem Matejem, na malem zaslonu pa jo bo spremljal tudi njun sinček Nicolai: "Ko me je videl v maski čebelice v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko, ni vedel, da sem jaz, pa sem mu govorila, da je to mami, ampak nisem prepričana, koliko je razumel. Bo lažje, ko me bo videl brez maske," se zasmeji Sanja, ki jo bomo v studiu oddaje Planet Vau spremljali vsako soboto ob 18.30.

Nova sezona oddaje Planet Vau se začenja že v soboto ob 18.30!
Jure Godler Planet TV Jure Godler: Zdi se mi, da nikoli nismo izgubili kritične note Exatlon Planet TV "Nimam strahov, zame obstajajo le izzivi" #foto Exatlon Planet TV Poglejte, kdo vse se bo preizkusil na najtežji televizijski preizkušnji
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

 

 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin