Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 12. 2020,
15.21

Osveženo pred

3 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,00

Natisni članek

Planet TV

Ponedeljek, 21. 12. 2020, 15.21

3 leta, 5 mesecev

Zvezdnica in njena hči: katera je katera? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,00

Nocoj po dobrodelnem Milijonarju z znanimi obrazi si ob 21. uri na Planetu lahko ogledate še božični romantični film Božično presenečenje (Christmas Under Wraps), v katerem igra Candace Cameron Bure, ki se je spomnimo iz legendarne serije Polna hiša. Igralka je pred dnevi na družbenih omrežjih objavila videoposnetek s svojo hčerko, ki je zmedel številne njene oboževalce.

Božično presenečenje
Planet TV Božični teden na Planetu

Natasha Bure pogosto sliši, da je videti kot njena mama. Čeprav sta si z mamo igralko Candace Cameron Bure, ki je najbolj znana po kultni ameriški seriji Polna hiša, res zelo podobni, pa sta v zadnjem videoposnetku, ki sta ga objavili na družbenih omrežjih, presenetili vse. 

Milijonar
Planet TV To so znani obrazi, ki bodo nastopili v Milijonarju #foto

Mama in njena 22-letna hčerka sta skupaj namreč zaplesali ples, ki je nov spletni trend. Obe sta imeli spete lase, oblečeni sta bili v trenirko, nosili podobna očala in plesali isto koreografijo. Marsikdo je ob ogledu posnetka potreboval kar nekaj časa, da je ugotovil, katera je mama in katera je hči. 

"Dobesedno sem imel težave z ugotavljanjem, katera je katera," je objavo komentiral oboževalec, na kar mu je Candance hudomušno odgovorila: "Jaz imam prsi, ona pa zadnjico."

Hči je bila zelo ponosna na mamine plesne veščine, ki jih je pokazala v tem videoposnetku. Ampak njeno plesno znanje niti ni tako presenetljivo, saj je Candace pred časom nastopila tudi v priljubljenem plesnem šovu, kjer je zasedla odlično tretje mesto. Mama in hči sta tudi sicer zelo povezani, o čemer pričajo številne objave na njunih družbenih omrežjih.

Candace Cameron Bure ujamete tudi v romantičnem filmu Božično presenečenje (Christmas Under Wraps), ki bo na sporedu nocoj ob 21. uri na Planetu. Božične praznike si lahko polepšate tudi s filmi Sam doma, Ledeno kraljestvo in Počitnice, v soboto pa bo na sporedu tudi posebna božična oddaja Pri Črnem Petru.

Milijonar
Planet TV Godler razkril nenavadno lastnost Davida Urankarja #video
Pri Črnem Petru
Planet TV Tega vprašanja se je pevec v Milijonarju najbolj bal #video
Planet TV
Planet TV Tega o filmu Sam doma gotovo niste vedeli #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte