SiolNET. Planet TV Novosti
0,82

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Indijska konoplja

Zdravljenje raka s kanabinoidnim oljem

0,82

termometer

kanabis

V štirinajstem delu dokumentarne serije Indijska konoplja Krishna, ki raziskuje ekonomske, kulturne in preostale vidike konoplje, nadaljuje svoje potovanje po Oregonu. Medicinska marihuana je na tem območju dovoljena, zato se z njo zdravi oziroma si lajša bolečine po kemoterapiji že zelo veliko pacientov. Kanabis namreč zelo olajša občutek slabosti in pomirja. Krishna v tokratni epizodi nadaljuje ugotavljanje, kako kanabinoidno olje vpliva na mlade možgane.

Strokovnega soglasja o tem, ali se medicinska marihuana lahko daje tudi otrokom, v resnici ni. Starši svoje otroke zdravijo s kanabinoidnim oljem, ki je močno koncentrirano. Krisha je želel na lastni koži občutiti, kako se počutijo pacienti, ki se zdravijo s kanabinoidnim oljem, in poskusil le desetino tega, kar rakavi pacienti jemljejo vsakodnevno. Občutki so bili strašljivi.

Obiskal je tudi 16-letno dekle z levkemijo, ki se je na lastno odgovornost odpovedalo kemoterapijam in se samozdravi z oljem.

kanabis

Kakšni so rezultati takšnega zdravljenja in kakšne občutke je imel ob zaužitju olja Krishna, si poglejte v nocojšnji epizodi serije Indijska konoplja opolnoči na Planetu.
weed Planet TV Konopljo otrokom z rakom - sporno ali žarek upanja? marihuana Planet TV Kongo: Travo prodajajo za preživetje Indijska konoplja Planet TV Indijska konoplja malo drugače

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin