SiolNET. Planet TV Novosti
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Piramida sreče

"Vedela sem, da ne bo želel tvegati" #video

0,04

termometer

V Piramidi sreče, ki jo na Planetu lahko spremljate vsako nedeljo ob 19.45, sta se v sklepni del kviza tokrat uvrstila Sanijela in Benjamin iz Lovrenca na Pohorju. Pravilni odgovori in ples krogel so jima prineseli lep znesek, zato se jima odločitev, da sprejmeta ponudbo piramide, ni obrestovala. 

Po odločilni krogli, ki znesek podvoji, ga ohrani istega ali pa tekmovalcema nameni nič evrov, sta bila tekmovalca pri znesku 6.280 evrov. Po tem se je moral Benjamin, ki ni vedel, kolikšen je njun priigrani znesek, odločiti le še, ali sprejme ponudbo piramide ali pa vzame, kar sta uspela priigrati. Odločil se je za ponudbo piramide in njun končni dobitek je tako bil 720 evrov. Več v zgornjem videu.

Jasna Kuljaj Planet TV Voditeljica presenetila Jožeta Potrebuješa: Najprej je samo "čukasto" gledal #video

"Nisem pričakovala tako nizkega ponujenega zneska, ker ga do zdaj še ni bilo. Vedela sem, da bo Benjamin znesek sprejel, ker je bolj 'ziheraški tip'. Vseeno sva zadovoljna, ker kljub vsemu domov nisva šla z ničlo. Je pa vsekakor eno novo skupno doživetje. Še posebej sva vesela, da sva prišla v drugi krog," je povedala nasmejana Sanijela, Benjamin pa je razložil, zakaj se je odločil sprejeti ponudbo piramide. "Ne vem, bal sem se, da je zadnja krogla padla na nič evrov in razmišljal, da tako vsaj nekaj dobiva."

Par se je tudi že odločil, da bo priigrani znesek porabil za prenovo njune spalnice.

Kviz Piramida sreče z voditeljem Jonasom Žnidaršičem je na sporedu vsako nedeljo ob 19.45 na Planetu. Nocoj ob 19.45 pa vas na Planetu čaka Milijonar z Juretom Godlerjem.

Iščeš pravo ljubezen Planet TV Iščete pravo ljubezen? Prijavite se! Exatlon Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona! Exatlon Planet TV Razkrivamo eksotično lokacijo, kjer bodo snemali Exatlon
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin