SiolNET. Planet TV Novosti
0,14

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Tudi v drugo ni šlo: lepotica zapustila šov

0,14

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do petka zvečer, postaja vse bolj napeto, saj so pari iz dneva v dan bližje najpomembnejši odločitvi, ali bodo skupaj ostali skupaj tudi po šovu ali se bodo razšli. Medtem sta se v brezizhodni situaciji znašla Cheryl in Andrew, oba sta se zato odločila predčasno zapustiti eksperiment.

Iščeš pravo ljubezen Planet TV Iščete pravo ljubezen? Prijavite se!

Na zadnji slovesnosti obnovitve zaobljub sta tako Cheryl kot Andrew sprejela odločitev, da njuna zveza nima prihodnosti in da odstopata od eksperimenta, v katerega sta skupaj vstopila naknadno. Oba sta na namreč začetku šova že doživela propad zveze. Andrewu je izbrana kandidatka pobegnila po poročni noči, Cheryl pa svojemu ženinu ni mogla več zaupati, potem ko ga je ujela med dopisovanjem z eno ostalih tekmovalk v šovu.

Poroka na prvi pogled Planet TV Dan po poroki izginila neznano kam #video

Ko sta se skupaj vrnila v oddajo, je kljub neodobravanju nekaterih ostalih tekmovalcev kazalo, da jima lahko uspe vzpostaviti pravo povezavo, a je zatem hitro šlo samo še navzdol.

Na prvi večerji sta se Cheryl in Andrew odlično ujela. Na prvi večerji sta se Cheryl in Andrew odlično ujela.

Njuna zveza je v zadnjih tednih vse bolj propadala, vrhunec pa je bil, ko se je Andrew na fantovskem večeru posmehoval Cheryl, kar je njej prišlo na uho. Andrew očitanega ni priznal, napetost med njima pa je le še bolj naraščala.

Poroka na prvi pogled Planet TV Poroka na prvi pogled bo začinila poletje na Planetu

"Na začetku sva bila vesela, da sva se lahko pogovarjala in sva se ves čas hihitala," je Cheryl povedala o prvi večerji, ko sta se spoznala. "Ko sva skupaj ponovno vstopila v šov pa je šlo vse samo navzdol. Bila sem razočarana, da ni bil ista oseba, kot sem jo sprva spoznala. Tega nisem razumela."

Tudi Andrew je razkril, kdaj se mu je začelo dozdevati, da zveza med njima nima prihodnosti.

"Ko mi je Cheryl povedala, koliko je stara, sem bil razočaran in sem se trudil, da tega ne bi pokazal. Trinajst let je velika starostna razlika," je povedal, za veliko prelomnico v njunem odnosu pa je izpostavil, ko je Cheryl na romantičnem zmenku zavrnila njegov poljub. 

Andrew in Cheryl sta drug drugemu očitala tudi pomanjkanje komunikacije in da ne vlagata dovolj truda, da bi zveza sploh lahko uspela.

Andrew je tudi po koncu šova ostal v dobrih prijateljskih odnosih z dvojčicama Michelle in Sharon:

Poroko na prvi pogled lahko spremljate od ponedeljka do petka zvečer. Pred tem pa ne zamudite odlične nemške serije Umori v gorah.

Epizode Planet TV Zvezdnik razkril, kako je bila videti njegova najslabša avdicija Planet na obisku Planet TV Grad, kjer lahko spoznate tudi prave viteze #video Prevare Planet TV Zaradi njene prepričljive igre so se začele pojavljati zanimive govorice Poroka na prvi pogled Planet TV Tudi sam potrebuje strokovno pomoč zaradi drame v šovu
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.    

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin