SiolNET. Planet TV Novosti
0,84

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Tako se je v Milijonarju odrezala tekmovalka resničnostnega šova #foto

0,84

termometer

Milijonar |  | Foto:

Včeraj ste si na Planetu lahko ogledali premiero oddaje Milijonar, ki jo vodi Slavko Bobovnik. Med tistimi, ki se jim je uspelo prebiti čez igro Hitri prsti in sesti na vroči stol, je bila tudi nekdanja tekmovalka resničnostnega šova. In kako se je odrezala?

V prvi oddaji Milijonar so se na vročem stolu preizkusili trije tekmovalci, med njimi tudi Tina Pertinač iz Maribora, ki so jo ljubitelji resničnostnih šovov lahko spremljali v oddaji Bilo je nekoč na Planetu. V občinstvu pa jo je spremljala tudi hči Sara, ki je bila prav tako tekmovalka v omenjenem šovu.

Med občinstvom je Tino spodbujala hči Sara.Tudi ona je bila udeleženka resničnostnega šova Bilo je nekoč. | Foto: Med občinstvom je Tino spodbujala hči Sara.Tudi ona je bila udeleženka resničnostnega šova Bilo je nekoč.

Tina je na prvih pet vprašanj odgovorila brez težav, pri šestem pa se ji je zataknilo. Potem, ko je uporabila izhod v sili- glas ljudstva, ki ji dela ni preveč olajšal, se je odločila, da bo nekoliko tvegala in izbrala odgovor B. Tveganje se ji ni preveč obrestovalo, saj je bil njen odgovor napačen. Vseeno pa je v žep na koncu pospravila 300 evrov.

Vprašanje pri katerem se je Tini zataknilo. Pravilni odgovor je benediktinec, Tina pa je odgovorila dominikanec. | Foto: Vprašanje pri katerem se je Tini zataknilo. Pravilni odgovor je benediktinec, Tina pa je odgovorila dominikanec.

Po izkušnji na vročem stolu je priznala, da je do voditelja čutila nekaj strahospoštovanja, a bila s prikazanim zadovoljna: "Tokrat je bila motivacijo za prijavo v v oddajo predvsem denar. Moj cilj je bil sesti na vroči stol. Tudi 300 evrov ni slab izkupiček, ki ga bom verjetno porabila za nakup kart za nogometne tekme."

Oddajo Milijonar je na sporedu od ponedeljka do srede ob 20. uri na Planetu.
Kviz lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #Milijonar. 
Slavko Bobovnik Planet TV Imajo tekmovalci Milijonarja tremo pred Bobovnikom? Milijonar Planet TV To so nova pravila v kvizu Milijonar #foto milijonar Planet TV Razkrivamo zakulisje oddaje Milijonar #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 25
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin