SiolNET. Planet TV Novosti
2,89

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

To so nova pravila v kvizu Milijonar #foto

2,89

termometer

Milijonar |  | Foto: Blaž Vatovec
Foto: Blaž Vatovec

V ponedeljek, 4. marca, bo ob 20. uri na Planetu na sporedu premierna oddaja Milijonar z voditeljem Slavkom Bobovnikom. Legendarni kviz, ki ga gledalci širom po svetu lahko spremljajo že več kot dvajset let, v novi sezoni prinaša tudi nekaj zanimivih novosti.

Najbolj očitna novost za slovenske gledalce je vsekakor voditelj. V tej vlogi se bo po dolgih letih dela v informativnem programu preizkusil Slavko Bobovnik. O svoji novi televizijski izkušnji je prejemnik vrste medijskih nagrad v šali povedal: "Če kaj znam, znam zastavljati vprašanja." 

Milijonar Planet TV Slavko Bobovnik: Sem človek televizije

Tudi pravila kviza so ob njegovi 20-letnici doživela nekaj sprememb. V znameniti igri Hitri prsti bo po novem sodelovalo le šest tekmovalcev, prej jih je bilo deset. Možnosti kandidatov, da bi lahko odgovarjali na 15 vprašanj in se potegovali za glavno nagrado 100 tisoč evrov, se bodo tako kar precej povečale.

Nova oblika 'pomoči' je zamenjava vprašanja, ki ga označuje oznaka desno spodaj. | Foto: Nova oblika 'pomoči' je zamenjava vprašanja, ki ga označuje oznaka desno spodaj.

Novost je tudi med oblikami pomoči, ki jih lahko tekmovalec izkoristi, če se mu pri katerem od vprašanj zatakne. Poleg polovičke, glasu ljudstva in klica v sili lahko tekmovalec po novem tudi enkrat zamenja vprašanje, če nanj ne zna odgovoriti. Na voljo so tako kar štiri vrste pomoči, posamezen tekmovalec pa lahko izkoristi le tri.

Kako bodo vse te novosti zaživele v praksi, si lahko na Planetu ogledate že v ponedeljek, 4. marca, ob 20. uri, ko bo na sporedu televizijski kviz Milijonar, ki ga bo vodil Slavko Bobovnik.

Kviz lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #Milijonar.
Planet TV Planet TV Bi si snemanje Milijonarja ogledali v živo? Prijavite se! milijonar Planet TV Razkrivamo zakulisje oddaje Milijonar #video Slavko Bobovnik Novice Ekskluzivno: Slavko Bobovnik bo vodil kviz Milijonar na Planetu #video

 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 78
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin