Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 2. 2019,
16.02

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,41

2

Natisni članek

Slavko Bobovnik Milijonar Milijonar Planet TV

Torek, 26. 2. 2019, 16.02

5 let, 1 mesec

Milijonar

Slavko Bobovnik: Sem človek televizije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,41

2

Vodenje Milijonarja je ob 20-letnici tega legendarnega kviza prevzel Slavko Bobovnik, ki se v vlogi izpraševalca počuti suvereno. "Če kaj znam, znam zastavljati vprašanja," pravi in dodaja, da se je v njegovi karieri doslej zagotovo nabralo že za nekaj tisoč vprašanih. Spraševal bo tudi v Milijonarju, ki na Planet prihaja že v ponedeljek, 4. marca, ob 20. uri.

Med kvizom in voditeljevim preteklim delom so seveda tudi razlike: "Moji dosedanji sogovorniki so se velikokrat trudili pokazati svojo resnico, ne glede na to, kaj so si gledalci mislili o njej, za vprašane v Milijonarju pa bo veljala le ena resnica. Tu izmikanj, prilagajanj, skrivalnic ali potvarjanj ni."

"Po stotinah ur v studiu se je rodila nova radovednost"

Prvi tekmovalci težko pričakovanega kviza Milijonar so tako se že zasedli vroči stol nasproti voditelja Slavka Bobovnika. Suvereni voditelj ob tem ne čuti pretirane treme, saj pravi, da je človek televizije. "Komajda še kaj drugega sem počel v življenju in dva lanskoletna izleta v razvedrilni program sta mi odprla neka nova vrata, po stotinah ur v studiu se je rodila neka nova radovednost in rekel sem si, zakaj pa ne Milijonar."

Milijonar | Foto:

"Neizmerno uživam v pogovorih s preprostimi ljudmi, v pogovorih z ljudmi, ki so mojstri svojega poklica. V pogovorih s tistimi, ki so segli po zvezdah, in znal sem - pa naj ne zveni samopašno - tudi z ljudmi, ki se jim v življenju ni posrečilo," pravi voditelj in dodaja: "Mi je bilo pa zadnji čas vse težje s tistimi, ki so prvenstveno skrbeli za lasten žep in slavo ter šele dolgo za tem za narod in državo, čeprav bi moral biti vrstni red, glede na njihovo delo, ravno obraten."

Slavka Bobovnika lahko v novi vlogi spoznate že v ponedeljek, 4. marca, ko bo ob 20. uri na Planetu premiera kviza Milijonar.

Planet TV
Planet TV Bi si snemanje Milijonarja ogledali v živo? Prijavite se!
Kviz lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #Milijonar.
Slavko Bobovnik
Novice Ekskluzivno: Slavko Bobovnik bo vodil kviz Milijonar na Planetu #video

 

 

Ne spreglejte